reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mleczaki!

Dziewczyny, proszę pomóżcie. Mała kładłą się wczoraj spać z ruszającą jedynką, a obudziła bez. Nie znalazłam zęba w pościeli! Czy mogła go połknąć? A jeśli nie daj Boże wpadł jej do dróg oddechowych? NIe wiem co robić...

reklama
Połknąć mogła , wtedy poprostu wydali bo go niestrawi. Jak by cos wielkości zęba wpadło do dróg oddechowych miała by problem z oddechem, krztusiła by się i mogło by jej charczeć w puckach. Może ząb jest gdzieś pod/za łóżkiem??

Właśnie tu jest problem, że wszystko obszukałam i pusto, dlatego się zdenerwowałam; połknięcie i kupa też mnie nie martwią, ale boję się tego wpadnięcia do dróg oddechowych, bo czytałam gdzieś, że dzieciaki potrafią coś "zassać" i to może zalegać w oskrzelach nawet... Kurczę, naprawdę się boję.

Wsuwka oskrzela i płuca są bardzo uwrażliwione na ciało obce. Jakby jej coś tam zalegało na bank dało by o sobie znać. Jesli oddycha bez trudności to nie powinno się nic stać.

Do góry