reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mikołajki 2013!!!!

Madzienka

Mama Julci i Lenki
Miasto
Lublin
Jak co roku powraca temat Mikołajek….

Przy okazji wizyty w Bugi rozmawiałam z Panią Bogusią i to już najwyższy czas coś zaklepać…

Jest propozycja
7 lub 8 grudnia w godzinach 10-12(czy 12.30)…co do ceny jeszcze nic nie wiem, bo to zależy od ilości chętnych….a także czy to będzie impreza zamknięta czy nie….

Kto na chwile obecną byłby chętny i na który dzień(sobota, niedziela)?

Proszę wpisujcie się pod tym postem…zaznaczając dzień, ile dzieci i w jakim wieku…

Oczywiście nie mamy nic przeciwko zaproszeniu na ta imprezkę znajomych czy rodzinki, która chciałaby skorzystać z obecności Mikołaja…

Jeszcze dodam kilka informacji dla osób które chciałyby wziąc udział pierwszy raz...
1. Płacimy za wstęp(cennik weekendowy)+opłata za Mikołaja...w jakiej to będzie kwocie zalezy ile nas będzie
2. Prezenty przynosimy sami!!! Mikołaj je tylko wręcza!!!

Ostatnia edycja:
reklama
my chętni:tak:,raczej sobota ale bylibyśmy ok.11,bo wcześniej mamy basen:sorry2:
my-to Staś (1,6) i Natalka(3,9);-)

Ostatnia edycja:
to i ja się wpisze ...my tak Julka(5l) i Lenka(10 m-cy) dzień mi bez różnicy...godzina to u nas pora drzemki ale jakos damy rade dla Mikołaja!!!!

ja oczywiście się zgłaszam nie wyobrażam sobie Mikołajek bez Bugi... jeśli chodzi o dzień to chyba bardziej niedziela mi pasuje... i fajnie by było gdyby to była impreza zamknięta tak jak w tamtym roku...

a my to znaczy Czarek lat 4

Elizka wszystko będzie zależało ile nas będzie chętnych....i tak ostatecznie 1/3 pewnie się wykruszy jak nie więcej więc poczekamy i bliżej terminu ustalimy szczegółowe warunki...

Hej! Ja też się piszę na te Mikołajki zwłaszcza, że nigdy jeszcze w tym Bugi nie byłam. Moja Panna będzie miała wtedy 9 miesięcy. Jakby można było to przyszłabym z z Grzegorzem czyli tatusiem Milenki. Dzień jest mi obojętny. Dostosujemy się do reszty chętnych

:D to mnie Madzia zmotywowałaś do odświeżenia się na BB :D
My też się piszemy na dzień dzisiejszy to z dwójką czyli Karol (prawie 8l - w ubiegłym roku miał frajdę to i w tym mam nadzieję, że jeszcze za stary nie będzie na takie akcje) i Paweł (2,5l)
Dlatego piszę, że z dwójka na dziś, bo może być, że Karol do ojca pojedzie, ale wtedy to z Pawciem tylko zawitamy. Jeśli chodzi o dzień to bez znaczenia i godzina również, dostosujemy się :D

my też się piszemy, oczywiście
Miki 3,5 i Zula 10 m
nam lepiej bardziej pasuje niedziela bo ja w sobote pracuję, godzina też nam bez różnicy, damy radę a drzemki do tego czasu mogą się nam zmienić:)

My oczywiście póki co też się piszemy, Cypek 3,5
Jeżeli chodzi o dzień to bardziej obstaję za niedzielą, bo nie wiem czy akurat w sobotę nie będę pracować.

reklama
Iza ja to mam umiejętności:-D

Co do godziny to będzie to od 10 innej opcji w przypadku zamkniętej imprezki nie bierzemy pod uwagę...