reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Rozumiem kochana, ale masz prawo to czuć i nic złego, ja mam porównanie wcześniej po mimo, że nie jestem jedynaczką, a takie święta w takim większym gronie to coś pięknego. Z drugiej strony jakby człowiek miał iskierke w postaci dziecka to też zupełnie inaczej jest bo chce Ci się dla niej pierniczki, choineczka itd. Dlatego też mi się wydaje, że grudzień przez to jest ciężkim miesiącem z brakiem ⏸️, bo takie zamknięcie roku, rodzinne, a nam brakuje do rodziny tego małego człowieczka, który zmieni nam zupełnie świat 💚.
Z drugiej strony czasami człowiek lepiej żyje z przyjaciółmi itd. Niż z rodziną co jest przykre, dlatego ja naprawdę doceniam i korzystam jak mogę spędzić święta u męża rodziny, czuje się jak ze swoją, cieszy mnie przygotowywanie prezentów dla nich 🥰..
Przesyłam Ci wirtulanego przytulasa💚💚
Dziękuję, Karola💚❤️.
Ty jesteś takim dobrym duszkiem tego forum, zawsze z dobrym słowem dla każdego bez wyjątku.

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości do tego wesołej gromadki dołączy Wasza pociecha😗.

Masz rację- grudzień z dzieckiem przeszedłby w inny wymiar.

reklama
Dziękuję, Karola💚❤️.
Ty jesteś takim dobrym duszkiem tego forum, zawsze z dobrym słowem dla każdego bez wyjątku.

Mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości do tego wesołej gromadki dołączy Wasza pociecha😗.

Masz rację- grudzień z dzieckiem przeszedłby w inny wymiar.
Też zgadzam się z tym, że z dzieckiem byłoby inaczej. Ja mam spadek nastroju, bo zewsząd atakują mnie okołoświateczne zdjęcia, relacje znajomych z dziećmi w roli głównej, do tego forma słabsza i dużo złych myśli, dobrze, że mogę Was chociaż poczytać 🥰.
To forum ma wyjątkowo dobrą energię, jestem tu krótko i żałuję, że nie trafiłam tu wcześniej.

🥰

Załączniki

• 29c226a0-64ed-4211-ae53-7a177f5c8400.jpeg
    29c226a0-64ed-4211-ae53-7a177f5c8400.jpeg
    31,9 KB · Wyświetleń: 243
No ja średnio mam 5-7 dni okres więc tak na prawdę na koniec zaczynam. Myślę, że nie powinnam nic się pomylić, ale ja zawsze wolę widzieć co w razi W. Tak jeden gin mówił 1 przez 5 dni, drugi 2 przez 5 dni, ale zaczynam od mniejsze dawki i zobaczę jak zareaguje, ale bez usg tego się nie dowiem, więc pójdę na własną rękę, więc dlatego pytam Was kiedy najlepiej, bo może ja gdzieś inaczej myślę 😂. A moje cykle są różne 🙈, ale przy clo myślę, że powinno być szybciej.
Miałam teraz od 3dc, 5x1 i w zaleceniach miałam usg 11-13 dc, przy czym powiedział mi, że jakby co, to lepiej 10dc niż 14. No i fakt- wczoraj w 11dc już był pęcherzyk 19 mm 🙂

reklama
Do góry