Jessylox
Fanka BB :)
U mnie też oczekiwania na okres, bo test białyJa też nie wiem kiedy, może nie przyjdzie, a uj połudze się kto mi zabroni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie też oczekiwania na okres, bo test białyJa też nie wiem kiedy, może nie przyjdzie, a uj połudze się kto mi zabroni
Oh wzruszyłam się , u mnie pms też pełną parą bo od wczoraj popłakuje. Dziś to mi wstyd w metrze było bo oczy opuchnięte a odbicie w szybie w metrze jest okropne , strasznie uwydatnia wory pod oczamijest taka disneyowska piosenka, która zawsze, zawsze wywołuje u mnie łzy. I jak czuję jakieś napiecie, potrzebuję się wypłakać, to ją puszczam, spuszczam emocje, ryczę 4 minuty i mi lepiej
Ostatnio to puściłam przy B i się oczywiści poryczałam.jest taka disneyowska piosenka, która zawsze, zawsze wywołuje u mnie łzy. I jak czuję jakieś napiecie, potrzebuję się wypłakać, to ją puszczam, spuszczam emocje, ryczę 4 minuty i mi lepiej
Mój Stary traktuje wulkany bardzo poważnieOstatnio to puściłam przy B i się oczywiści poryczałam.
To miał mały ubaw ze mnie
Chyba wszystkie przez to w święta będziemy przechodzić, nie jesteś sama U mnie na dobitkę bratowa dopiero co porodziła, więc do arsenału tekstów dojdzie też "teraz wasza kolej/potrzymaj dziecko, to zajdziesz/musisz się napatrzeć, to pójdzie".Ja też dzisiaj dola złapałam, bo biały ten test. Dodatkowo nikt mojej sytuacji nie rozumie, stresuje mnie to, że podczas świąt znowu będą patrzeć czy pije, życzyć dziecka i jakieś farmazony gadać. Odechciewa się.
kurvva ponoś to sie zaraziszChyba wszystkie przez to w święta będziemy przechodzić, nie jesteś sama U mnie na dobitkę bratowa dopiero co porodziła, więc do arsenału tekstów dojdzie też "teraz wasza kolej/potrzymaj dziecko, to zajdziesz/musisz się napatrzeć, to pójdzie".
Co zrobisz, trzeba po prostu osiągnąć odpowiedni poziom wyjebongo.
ja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochotyJa też dzisiaj dola złapałam, bo biały ten test. Dodatkowo nikt mojej sytuacji nie rozumie, stresuje mnie to, że podczas świąt znowu będą patrzeć czy pije, życzyć dziecka i jakieś farmazony gadać. Odechciewa się.
Gdyby to miało działać, to bym była w ciąży chyba ośmioraczkowej Lubię gasić takie teksty doktorskim "przedstaw mi empiryczne dowody, że ma to jakikolwiek wpływ na układ rozrodczy".kurvva ponoś to sie zarazisz
tak zrobić takim ludziom
ja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochoty