reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

nie no, a mi zarzucalas, ze robie chuyozdjecia! przepros😂
ja widze kreske, nawet na fotach o takiej jakosci :p znaczy sie MAMY CIONSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Happy Party GIF

Przepraszam 😂😂😂

reklama
Staramy się od kwietnia tego roku. Tzn ja odstawiłam tabletki. Wiec jest to 9 miesięcy. W sierpniu zrobiłam podstawowe badania ze względu na to, że mam mięśniaka, mama ma hashimoto i ogólnie w otoczeniu sami znajomi z problemami z zajściem. Więc nastawiłam się od razu na dlugie starania. Wyszła tylko mega podwyższona prolaktyna. Nie zrobiliśmy jeszcze badania nasienia co teraz uważam jako błąd bo od razu założyłam, że na pewno problem będzie po mojej stronie. Po nowym roku pewnie będziemy je chcieli zrobić, grudzień odpuszczamy ze względu na finanse.
Co do seksu to oboje nie mamy jakiegoś mega libido, raz na tydzień może dwa bez starań był dla nas wystarczający. Staramy się troche zwiększyć częstotliwość, w okolicach owu zazwyczaj jest codziennie. Ale też nie chce wywierać presji na męża bo nie raz dziewczyny pisały na forum jak facet potrafi się zamknąć.
Ale tutaj się zgadzam, że my dziewczyny na początku naszej drogi widzac długoletnie starania trochę możemy wpadać w panikę. A z drugiej potrzebujemy waszej wiedzy.
a myślałam że tylko ja na tym forum mam takie libido żax 2 razy w tygodniu starczy😂

mowilam, ze czuję, że grudzien będzie dobry! jeszcze czekam na @lady_in_blue , wizyta za 4 dni, tak?🥳🥳
Ja mam wizytę w poniedziałek ale na niej nikt ciąży mi nie zdiagnozuje, co najwyżej w najlepszym wypadku pochwali moje endometrium, każe ładować Accofil i wrócić 8 dni później na transfer 😎

reklama
Do góry