reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

Daj znać co twój gin powie.
dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizyty :D tylko trochę dupnie, bo mi 7dpo wypadnie akurat w niedzielę, więc nie zrobię proga w tym miesiącu. Ale w sumie po co mi ten prog, skoro zajdę w ciążę. Ale może zrobię w 9dpo, żeby poeksperymentować, czy progiem można przepowiedzieć ciążę zamiast betą 🤔

reklama
dam znać na pewno. Zrobię całe sprawozdanie z wizyty :D tylko trochę dupnie, bo mi 7dpo wypadnie akurat w niedzielę, więc nie zrobię proga w tym miesiącu. Ale w sumie po co mi ten prog, skoro zajdę w ciążę. Ale może zrobię w 9dpo, żeby poeksperymentować, czy progiem można przepowiedzieć ciążę zamiast betą 🤔
To już lepiej zrobić 6dpo niż 9dpo.

Ja proga ostatnio robiłam w 6dpo.

A powiedzcie mi jak ostatanio robiłam 6dpo to teraz też lepiej zrobić 6dpo czy lepiej zrobić 7dpo. I właśnie problem z progiem się bada 5,6,7 badania proga czy w 3 mce w tym samym dpo?

Ja ostatnio robię testy tylko dlatego, że się tu zapisałam :p jakoś tak już nie mam większych nadziei, wcześniej się staraliśmy długo, udało się, teraz się nie nastawiam, że będzie łatwo 🙃
Szczerze to ja tak samo jak ty staram się nie nastawiać i nie mieć nadziei,ale to jest do czasu jak okres minie.. później wiadomo seks bez zabezpieczenia w dni płodne i znowu się zaczyna ta nadzieja i patrzenie w kalendarz kiedy będę mogła testowac i sie dowiedzieć czy wyszło,nie ukrywam ze to jest jakoś silniejsze ode mnie i nie potrafię pozbyć się myśli ze w tym cyklu może sie uda

reklama
Oj, ktoś pobieżnie czytał wątek Staraczek.

Ostatnio tam pytałam, bo mi też wypada 7 dpo w Święta.

Do góry