reklama
Bolilol
Fanka BB :)
Ja wysikalam dzisiaj tyrbopozytywnego owulaka, tak ciemnego jeszcze nie miałam, potrzonowalam, kupiłam swoje pierwsze własne autko, żeby wozić tego bobasa, którego dzisiaj robię, a teraz czekam aż mąż zrobi sobie przerwę od grania, żeby znów potrzonowac. To się nazywa dobra sobota.
@Karola3092 , jeszcze a propos ciast, to polecam pijaną śliwkę w rumie, tylko ja na swoim biszkopcie zrobiłam. Śliwki już bym radziła zamoczyć w rumie, im dłużej się moczą, tym są lepsze.
Robiłam z okazji urodzin do pracy i podbiło serca- a jest mega.
Drugie to tort brzoskwiniowo-marakujowy, tylko do tego potrzebujesz niemiecki mus-piankę Aranca. Ja mieszkam w takim regionie, gdzie w sklepach można trafić niemieckie produkty.
Jedna uwaga ode mnie: ja tę warstwę z brzoskwiniami zrobię następnym razem na galaretkach mango-marakuja.
Generalnie orzeźwiające, dobre, ja też ładnie ozdabiam, bo ta babka chyba leniwa była .
Robiłam z okazji urodzin do pracy i podbiło serca- a jest mega.
Ciasto śliwka w rumie - przepis - Wypieki Beaty
Przepis: ciasto śliwka w rumie. Czekoladowe ciasto nasączone kawą, a do tego mnóstwo śliwek w rumie i krem czekoladowy - gorąco polecam :)
wypiekibeaty.com.pl
Drugie to tort brzoskwiniowo-marakujowy, tylko do tego potrzebujesz niemiecki mus-piankę Aranca. Ja mieszkam w takim regionie, gdzie w sklepach można trafić niemieckie produkty.
Jedna uwaga ode mnie: ja tę warstwę z brzoskwiniami zrobię następnym razem na galaretkach mango-marakuja.
Generalnie orzeźwiające, dobre, ja też ładnie ozdabiam, bo ta babka chyba leniwa była .
Przepis - Tort marakujowy przepis - Gotujmy.pl
Tort marakujowy. Biszkopt: Najpierw rozpuscic maslo na biszkopt (50g), i odstawic do przestygniecia. Jajka i wode wymieszac jedna minute... Sprawdź!
gotujmy.pl
LadyCaro
ja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczynJa wysikalam dzisiaj tyrbopozytywnego owulaka, tak ciemnego jeszcze nie miałam, potrzonowalam, kupiłam swoje pierwsze własne autko, żeby wozić tego bobasa, którego dzisiaj robię, a teraz czekam aż mąż zrobi sobie przerwę od grania, żeby znów potrzonowac. To się nazywa dobra sobota.
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ooo a co za autko kupione?Ja wysikalam dzisiaj tyrbopozytywnego owulaka, tak ciemnego jeszcze nie miałam, potrzonowalam, kupiłam swoje pierwsze własne autko, żeby wozić tego bobasa, którego dzisiaj robię, a teraz czekam aż mąż zrobi sobie przerwę od grania, żeby znów potrzonowac. To się nazywa dobra sobota.
Owulacja
Zależy co one robią podczas tego trzonowaniaja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczyn
Ja podziwiam kondycję i możliwości tych panów
Aczkolwiek@to_na_pralkę
ŚpiąZależy co one robią podczas tego trzonowania
Ja podziwiam kondycję i możliwości tych panów
Bolilol
Jestem starsza od Ciebieja nie wiem ile Wy macie lat wszystkie, że macie zdrowie trzonować kilka razy dziennie. Dla mnie codziennie to już wyczyn
reklama
Bolilol
CzerwoneOoo a co za autko kupione?