Zazuu
Fanka BB :)
Idę to obczaić, wczoraj już ją tam wolały.
Byłam incognito.
Bardzo wybiórczo czytacie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Idę to obczaić, wczoraj już ją tam wolały.
Byłam incognito.
Malinową chmurke, ja w tym roku robię.Bo jestem od pieczenia ciast, więc zawsze piekę z 5-6 ciast i tak znikają w max 3 dni
No ja średnio mam 5-7 dni okres więc tak na prawdę na koniec zaczynam. Myślę, że nie powinnam nic się pomylić, ale ja zawsze wolę widzieć co w razi W. Tak jeden gin mówił 1 przez 5 dni, drugi 2 przez 5 dni, ale zaczynam od mniejsze dawki i zobaczę jak zareaguje, ale bez usg tego się nie dowiem, więc pójdę na własną rękę, więc dlatego pytam Was kiedy najlepiej, bo może ja gdzieś inaczej myślę . A moje cykle są różne , ale przy clo myślę, że powinno być szybciej.Clo generalnie trzeba zacząć brać między 3 a 5 dniem cyklu. Więc jak będziesz mieć wątpliwości czy to 4 czy 5 to nie ma tragedii ;-).
Masz je brać przez 5 dni?
Ja w takiej sytuacji byłam na pierwszym USG ostatniego dnia brania Clo albo następnego dnia. U mnie to był zwykle 9 dzień cyklu i wtedy już był pęcherzyk dominujący więc można było zacząć go obserwować.
Ej, tylko obczaiłam, że Malwina Cię wołała, ale jeszcze tam nie poszłaś.Bardzo wybiórczo czytacie
Widziałam na cookidoo chyba przepisMalinową chmurke, ja w tym roku robię.
Jak zaczniesz brać Clo to skończy Ci się krwawienie. Ja bym poszła 10-11 dnia na USG, zależy jak to wypada w kalendarzu. Skoro nie wiesz czego się spodziewać to lepiej iść dzień za wcześnie niż za późno.No ja średnio mam 5-7 dni okres więc tak na prawdę na koniec zaczynam. Myślę, że nie powinnam nic się pomylić, ale ja zawsze wolę widzieć co w razi W. Tak jeden gin mówił 1 przez 5 dni, drugi 2 przez 5 dni, ale zaczynam od mniejsze dawki i zobaczę jak zareaguje, ale bez usg tego się nie dowiem, więc pójdę na własną rękę, więc dlatego pytam Was kiedy najlepiej, bo może ja gdzieś inaczej myślę . A moje cykle są różne , ale przy clo myślę, że powinno być szybciej.
No ja też tak sądzę, dziękuję . Na razie na dobrą sprawę tylko plamie, ale ostatnio też było 7 dni plamienia i dopiero 5 dni okresu. Muszę to policzyć . Żebym się dostała gdzieś na usg.Jak zaczniesz brać Clo to skończy Ci się krwawienie. Ja bym poszła 10-11 dnia na USG, zależy jak to wypada w kalendarzu. Skoro nie wiesz czego się spodziewać to lepiej iść dzień za wcześnie niż za późno.
Ej, tylko obczaiłam, że Malwina Cię wołała, ale jeszcze tam nie poszłaś.
Wiem, że pisałaś, że tam dołączysz po USG, ale może psychologia tłumu Cię złamie.
U nas to wogole styczeń niezły.... moj tata i moj teść 8.01, moje dzieci 12.01 i 24.01 fajnie byloby przy okazji tych imprez świętować jeszcze coś. Powiedz, kiedy Ty świętujesz?Ty na moje uro będziesz testować.
Noo, w okolicach tej daty, to wiesz, co masz wysikać, nie?