LadyCaro
Fanka BB :)
A sikalas jeszcze dziś? Daj popatrzeć na kreski i trochę się pocieszyćPo 16 ale ostatnio była po 18
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A sikalas jeszcze dziś? Daj popatrzeć na kreski i trochę się pocieszyćPo 16 ale ostatnio była po 18
To u mnie dopiero 0,60 jeszcze trochę, ale obie faktycznie w Nowym Roku będziecie mieć już w miarę pewny wynik. Ja będę może 8 dni po.... chyba ze ovu przyspieszy.nie no, od dzisiaj trzonujemy do oporu. Pocieszam się, że wczoraj wieczorem owulak był negatywny, a dziś nie był jakoś wybitnie pozytywny, mimo że robiłam z drugiego porannego moczu. Premom go ocenia na 1.21, a w zeszłym miesiącu też było tak, że jednego dnia miałam taki mniej więcej pozytywny, a drugiego jeszcze mocniejszy i wygląda na to, że owu była trzeciego dnia.
Więc nie mam zamiaru Cię wystawiać, zaraz działam![]()
A sikalas jeszcze dziś? Daj popatrzeć na kreski i trochę się pocieszyć
Ty na moje uro będziesz testować.To u mnie dopiero 0,60 jeszcze trochę, ale obie faktycznie w Nowym Roku będziecie mieć już w miarę pewny wynik. Ja będę może 8 dni po.... chyba ze ovu przyspieszy.
Rozumiem kochana, ale masz prawo to czuć i nic złego, ja mam porównanie wcześniej po mimo, że nie jestem jedynaczką, a takie święta w takim większym gronie to coś pięknego. Z drugiej strony jakby człowiek miał iskierke w postaci dziecka to też zupełnie inaczej jest bo chce Ci się dla niej pierniczki, choineczka itd. Dlatego też mi się wydaje, że grudzień przez to jest ciężkim miesiącem z brakiemJa tak nie lubię za bardzo pisać o rodzinie, zwłaszcza narzekać.
Jest spoko, tylko czasem jak słucham koleżanek w pracy, czy znajomych mojej mamy, którzy opowiadają o Świętach, to mi trochę smutno, bo mój mąż ma brata.
Kontaktują się jedynie przez telefon, mieszkając 10 km od siebie. Mają poprawne stosunki, nie kłócą się, ale jakiejś więzi nie ma.
Już kiedyś na ten temat rozmawialiśmy, ja próbowałam zainicjować wspólne spędzanie czasu.
No ale nic na siłę.
Ja jestem jedynaczką, moja mama też, więc z góry nasza rodzina jest malutka.
Kolejna przepadłaCzy @Zazuu była na becie???![]()
Clo generalnie trzeba zacząć brać między 3 a 5 dniem cyklu. Więc jak będziesz mieć wątpliwości czy to 4 czy 5 to nie ma tragedii ;-).Z serii głupich pytań, ale już się przyzwyczaiłyście zapewne, bo czytałam przeletonie na razie ulotkę. Ale clo mam brać od 5dc i pytanie co się stanie jak wezmę wcześniej lub później (chodzi, że mam plamienie i jeśli coś sobie pojebie, że to prawilny okres bo czasami to te okresy są też np. Skąpe
, raczej nie powinnam ale jakby tak się stało), to poprostu owu może przyjść później, wcześniej? I jak zacznę od 5dc z 1 tabletka, to kiedy na usg najlepiej iść, bo ostatnio mi jeden gin powiedział przyjdzie pani za 2mce jak nie będzie w ciąży
(wiem jebnięty)
Idę to obczaić, wczoraj już ją tam wolały.Może już poszła na mamusie
![]()