Hej wszystkim, jestem tutaj nowa ale nie bez powodu. Proszę o pomoc i dodatkowe informacje, co zrobić jak się zachować a przede wszystkim jak się uspokoić. Mam strasznie mieszane objawy, których nie jestem w stanie określić. Do brzegu, od ponad tygodnia odczuwam przelotne bóle w okolicy pępka jak i niżej oraz na jego wysokości bardziej przechodzące na boki, bóle jajników (raz lewego po chwili prawego), mam też uczucie w kroku podobne do infekcji intymnych (pieczenie i swędzenie) oraz skurcze. Ostatni stosunek (zabezpieczaliśmy się prezerwatywą, członek był wyciągnięty z pochwyć przed wytryskiem, gumka nie pękła ani nie uszkodziła się podczas) był 19.12.24 i wypadł w dniu owulacji. 14 dni później 3.01.25 dostałam okres, był on skąpy, mniej obfity i bez skrzepów, natomiast trwał 6 dni tyle co normalny. Po czym krwawienie ustało a ból pozostał i trwa do dzisiaj. Wykonałam test ciążowy 14.01 i był negatywny wynik był jasny do odczytu. Dzisiaj na papierze zauważyłam dwie lekkie plamki krwi w kolorze jasno różowym i nie mam pojęcia co to mogło by być, czy możliwe by było to plamienie implantacyjne?? Czy to mogą być bóle owulacyjne?? Proszę o pomoc, ciąża była by dla mnie tragedią. Dodam że od daty stosunku którą podałam powyżej nie zabawialiśmy się z partnerem w żaden sposób.