reklama
Na drugi dzień zrobiłam kolejne podejście do szpinaku z ziemniakiem, wiem jestem okrutna na początku od razu płacz ale nie poddałam się, pokazałam zabawkę i hania zauroczona gumowym kurczakiem zjadła prawie cały słoiczek Dziś była jarzynowa z indykiem i też jej nie podhcodziła, ale prawie cały słoik zjadła.
Na drugi dzień zrobiłam kolejne podejście do szpinaku z ziemniakiem, wiem jestem okrutna na początku od razu płacz ale nie poddałam się, pokazałam zabawkę i hania zauroczona gumowym kurczakiem zjadła prawie cały słoiczek Dziś była jarzynowa z indykiem i też jej nie podhcodziła, ale prawie cały słoik zjadła.
heheh a u nas szpinak z ziemniakami to super rozwiazanie..barzdo smakuje Julce no i jest gesty!
Moja córcia podczas jedzenia wie co dobre za mamusia hehe [video=youtube;O9-2XQHsVsI]http://www.youtube.com/watch?v=O9-2XQHsVsI[/video]
slicznie je
lanjaa
Aga mama Julii
Moja mała też w takim leżaczku je, ale twoja dużo ładniej:-). A taka rada, słyszałam, żeby nie podawać dzieku jedzenia prosto ze słoiczka, tylko przekładać do miseczki, bo jedzonko ma kontakt ze sliną dziecka i namnażają sie bakterie, które mogą powodować biegunke.Jak dziecko nie zje wszystkiego to radzą wyrzucić reszte. Ale to tylko moja sugestiaMoja córcia podczas jedzenia wie co dobre za mamusia hehe [video=youtube;O9-2XQHsVsI]http://www.youtube.com/watch?v=O9-2XQHsVsI[/video]
lanjaa
Aga mama Julii
Aaaa, to ok. Zazdroszcze, moja zje dosłownie pare łyżeczek, ale u nas jest inaczej bo mała jest alergiczką
Mama Stacha
&Franka&Janka
Olka ale Wikusia fantastycznie je :-) Otwiera buźkę gdy łyżeczka już blisko, no rewelka. Niby normalne, ale mój Franek dopiero się uczy i nie wykonuje tej czynności tak sprawnie :-)
reklama
sylwik1987
Filipek
u mnie to jest dopiero tragedia jedzenem fFilip to nawet nie wie co ma zrbić z ta papką, łyżeczke wypycha języczkiem, no masakra jakas, wygląda na to że nic mu na tyle nie smakuje- ani obiadki ani deserki .Aaaa, to ok. Zazdroszcze, moja zje dosłownie pare łyżeczek, ale u nas jest inaczej bo mała jest alergiczką
Podziel się: