reklama
Mama Stacha
&Franka&Janka
Emwu, po obejrzeniu filmików Max jest moim "posiłkowym" idolem :-) Uwielbiam takich buntowników Ten olewczy wyraz twarzy i odpowiedzi na twoje namowy rozłożyły mnie na łopatki I bezczelne plucie :-) Dla mnie idol No 1.
Franek narazie dostał jedynie do spróbowania starte jabłuszko i gruszkę ze słoiczka, okazyjnie. Ale buzia otwiera się u nas szeroko, zresztą Stasiek też zawsze jadł z chęcią, więc niejadków wśród moich dzieci się nie spodziewam.
Franek narazie dostał jedynie do spróbowania starte jabłuszko i gruszkę ze słoiczka, okazyjnie. Ale buzia otwiera się u nas szeroko, zresztą Stasiek też zawsze jadł z chęcią, więc niejadków wśród moich dzieci się nie spodziewam.
emwu76
Fanka BB :)
Emwu, po obejrzeniu filmików Max jest moim "posiłkowym" idolem :-) Uwielbiam takich buntowników Ten olewczy wyraz twarzy i odpowiedzi na twoje namowy rozłożyły mnie na łopatki I bezczelne plucie :-) Dla mnie idol No 1.
no poprostu super.
Ignorant mi rosnie a Ty go jeszcze chwalisz.
akozka
Misia Kosia 3.12.09
Emwu - Mimi noc przesypia praktycznie całą. Kładziemy ją koło 22:30 - 23 i (jeśli się nie obudzi jak my się kładziemy koło 1-2 w nocy) to śpi do 6 obecnie a kiedyś do 9. Te 4 to tak orientacyjnie, bo u niej są to przerwy między spaniami, kiedy wypija butlę. Przy czym nie mogę jej odzwyczaić od tego, że po wstaniu się zjada i przed snem się zjada, więc zjada butlę niejako na 2 razy - 3/4 jak wstanie i chociaż ze 2 łyczki zanim się położy ;-) Czyli jedna butla koło 6 lub 9, potem następna jak wstanie znowu 11-12 (dziś np. 13, ale od 1 do 4 w nocy nie spała, tylko gadała z owcą i nic nie jadła w tym czasie), potem dwa łyki przed snem koło 15 i trzecia butla jak wstanie 17-18 (dziś jeszcze śpi!), potem dojada koło 19 jak rozmawiam z Polską i potem przed samym snem, koło 22-23 butla i jeśli się kąpie to po wannie dojada kilka łyków i śpi. Do tego koło południa jest danie warzywno-mięsne a koło 19 deserek. Resztę dnia mi bestyjka przesypia albo jesteśmy na spacerze (dziś spacer przespała, nie wiem co jej się porobiło). Tak jak mówiłam - leniuch i żarłok ;-) Po rodzicach
emwu76
A u nas zniknelo 60 gram jabluszka z gruszka Hura !!!!!!!! i nawet dziobka otwieral.
Czyzby kryzys mijal? trzymajcie kciuki.
A u nas zniknelo 60 gram jabluszka z gruszka Hura !!!!!!!! i nawet dziobka otwieral.
Mam nadzieję bo byc może Mmausia za bardzo zaszalała z ilością składników w jedzonku;-) Takie dzieciaczki bardzo intensywnie odczuwaja poszczególne smaki ;-)
A poza tym to jeszcze maleństwa te nasze szkraby i nie oczekujmy żeby adły jak np osmiomiesięczne dzieci;-)
Ps i u nas plucie się zaczęło a jak się Piotr z tego cieszy
emwu76
moze masz racje marta.
Zmniejszylismy tempo troszke a wlasciwie to zaczelismy od nowa
To teraz Ty zakladaj sliniak bo Piotrusiowi nie potrzebny soro pluje hihi - wesolej zabawy!!
Zmniejszylismy tempo troszke a wlasciwie to zaczelismy od nowa
To teraz Ty zakladaj sliniak bo Piotrusiowi nie potrzebny soro pluje hihi - wesolej zabawy!!
Mama Stacha
&Franka&Janka
Franek wczoraj spróbował marcheweczkę, ja pilnowałam żeby mi nic nie wybrudził a dziś obserwuję. Może jutro znów dostanie :-)
reklama
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
my dzis zrobilismy test jazynowej ... ale bylo plucia !!! ale jak to sprobowalam to stwierdzilam ze sie temu dziecku nie dziwie ... dotad takie pychota rzeczy jadla /owoce i kaszke do picia/ a tu mama jej daje taka papke totalnie bez smaku ... juz ta marchewka z ryzem byla lepsza !!!
Podziel się: