Dziewczyny czy któraś z was już podawała gluten a jeśli tak to w jakiej postaci??????
ja dawalam malej obiadek z kaszka pszenna!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny czy któraś z was już podawała gluten a jeśli tak to w jakiej postaci??????
Daffi, z jakiej firmy są ziemniaczki ze szpinakiem bo nie mogę znaleść? I poszukuję też brokułów
Daffi, z jakiej firmy są ziemniaczki ze szpinakiem bo nie mogę znaleść? I poszukuję też brokułów
nie wierzę - Aluś zjadł mi pół słoiczka brzoskwini SŁOICZKA!!! nie wiem co mu odbiło nie tolerował słoików przecież...
Ja daję Maćkowi warzywa (dynię z ziemniakami) po spacerze i około 1h przed mlekiem... zjada bo jest głodny i zapycha się do mleka;-) co do krosteczek to Maćka wysypało na klacie i brzuszku po marchewce, którą wprowadziłam jako pierwszą :-( Tzn. obstawiam, że to po marchewce bo generalnie jem na ogół sprawdzone potrawy i żadnych nowości nie wprowadzamJa znów nawracam do mojego problemu...a może ten posiłek warzywny dawać synkowi zamiast mleka np o 17-stej bo inaczje nie chce nic jeść..mleko też z wielką łaską zjada 5 x na dobe po 150 ml (moje mleko-ściagm i podaje butlą). Ma już zaczęty 6 miesiąc i mogę mu zastąpić jeden posiłek mleczny zupką albo ziemniakami z dynią? Jak mu próbowałam dawać miedzy karmieniami choć 2 łyżeczki np owoców to potem mleko ledwo jadł a owoce prawie całe wypluwał..niejadka mam:-(Do tego eraz pojawily sie takie drobniusie krosteczki na brzuszku..od czego?Znów coś zjadłam?:-(