reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

u nas rybne danie też robi furorę :-)
dziewczyny czy mogę zamrozić deser tzn mus jabłka gruszki mojej roboty? czy owoce lepiej świeże podawać niemrożone?

reklama
U mojego skaza się zaognia nawet jak ja zjem koncentrat pomidorowy, więc nas odpada. Jedyny sposób spróbować.

Aneczka u nas jest to samo :) jeszcze bibovita obiadki mogą byc chociaż gerber widzę bardziej Zosi pasuje. Hipp obiadki niet.. Deserki i owszem ale obiadki powodują że Zosia zaciska usteczka :) jednak zauważyłam że to co mamusia nagotuje jest najsmaczniejsze :) w koncusię przekonała bo na początku też było niedobre :)

u nas rybne danie też robi furorę :-)
dziewczyny czy mogę zamrozić deser tzn mus jabłka gruszki mojej roboty? czy owoce lepiej świeże podawać niemrożone?
dokładnie z tym samym pytaniem dziś chciałam tu przywędrować do Wa, jutro chyba zrobię i spróbuję zamrozić

no ja właśnie też nad tym się zastanawiam ale chyba nie wszystko ładnie będzie wyglądać np banan to się zrobi mocno ciemny;/
no właśnie też myślałam że to nie bardzo bo zciemnieją te owocki pewnie i będzie taka kaka ;-) yh ale spróbuję :sorry:

żeby banany nie ciemniały wystarczy dać łyżkę soku z cytryny;-) I właśnie czytałam przepisy dla dzieci po 6 miesiącu (z jakiejś książeczki reklamowej nestle) i tam było napisane żeby skropić banany sokiem z cytryny...

reklama
powinno sie wtrzucac reszte jedzenia nie zuzytego, bo bakterie sie w nim namnazaja....tak gdzies czytalam....dlatego ja najpierw odgrzewam polowe deserku,a jak zje i widze ze chce jeszcze to daje drugie pol.....

Do góry