reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

U nas dynia z ziemniakami bardzo smakuje :-). Wszystko inne zresztą też.
Wiecie co, moja pediatra na ostatniej wizycie nic nie wspominała o wprowadzaniu glutenu, a ja zapomniałam zapytać... No i teraz nie wiem za bardzo jak się za to zabrać :confused:.

A co do chrupek kukurydzianych: myślałam, że 5 miesięcy to jeszcze za mało, ale jak wy dajecie, to i ja spróbuję :-). Naprawdę wasze dzieciaczki nie mają z tym problemu?

reklama
U nas chrupki się przyjęły. Jak jej daję do łapki to taki śmieszny ryjek robi :):)
Izabela mam pytanie - Ty pisałaś o przysmaku na dobranoc, że podałaś na noc Majeczce. Powiedz mi jak efekt? Bo ja wczoraj podałam Rozgwieździe i spała 6h. Nie wiem czy to robota tego czy niskiego ciśnienia czy po prostu przypadek. Dzisiaj dałam też + pierś i zobaczymy jak będzie.

U nas chrupki się przyjęły. Jak jej daję do łapki to taki śmieszny ryjek robi :):)
Izabela mam pytanie - Ty pisałaś o przysmaku na dobranoc, że podałaś na noc Majeczce. Powiedz mi jak efekt? Bo ja wczoraj podałam Rozgwieździe i spała 6h. Nie wiem czy to robota tego czy niskiego ciśnienia czy po prostu przypadek. Dzisiaj dałam też + pierś i zobaczymy jak będzie.

Pewnie cisnienie bo moj gagatek przespal samego siebie od 18.30 do 8.30 bez papu:szok:

ja ten przysmak kupiłam, ale jeszcze nie podałam, dopiero się przymierzam, ale będę go dawać w dzień, bo jak dam na noc, to Maję może np. brzuszek boleć i później będą przeboje w nocy ;-):-) ale bodajże mitemil podawała ten przysmak, ale też w dzień :happy2:

No tatuś kupił chrupki i dał dziecku zanim zdążyłam przytoczyć jakieś argumenty. Minę miała tak fajną, że tylko zdjęcia pstrykać. Oczywiście chrupek najpierw do buzi a potem obracanie w rączkach i przyglądanie się :)))

ja podawałam ten przysmak na dobranoc,ale bez jakis wiekszych efektów w spaniu
Moim zdaniem to tylko chwyt marketingowy z tymi produktami na dobranoc. Hipp ma te przysmaki i kaszki i czym one sie roznia od normalnych? Mi sie wydaje ze przede wszystkim opakowaniem z ksiezycem i gwiazdkami. Przeciez nie zawieraja srodkow nasennych ani zadnych ziol. Pic na wode zeby tylko sprzedac.

reklama
Mozliwe ze to jest chwyt marketingowy. W sumie to tylko zwykła manna z owocami, która kurde kosztuje ok. 5 zł. Rownie dobrze mozna sobie zrobic samemu w domu to samo. Moja Młoda po tym paskudztwie i piersi spała od 18 do 00.15 bez jedzenia. Dzisiaj dostanie zwykła kaszkę i zobaczę co będzie. Może się w końcu przestawia na normalne spanie?????

Do góry