reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Menu naszych dzieci

reklama
królik zdecydowanie Zosi nie pasuje... spróbujemy indyka albo cielęcinkę... zobaczymy :baffled: mam nadzieję że mała wegetarianka mi nie rośnie :baffled:

My dzis groszek+gruszka+brokul- MIX
Bastian spalaszowal a moj D wyplul z odruchem wymiotnym.

Mamy, ktore gotuja albo maja zamiar gotowac moze zbierzemy gdzies przepisy dla dzieci?? Przydadza sie z pewnoscia ...

a wracając do tematu to od jakiegoś czasu daje Jasiowi na podwieczorek chrupki kukurydziane i bardzo mu smakują:-)

Mnie pediatra poleciła najzwyklejsze Flipsy. Byłam zdziwiona, bo myślałam, że to za wcześnie.

Dziewczyny a czy kaszki np. Bobovity, te inne niż manna, zawierają gluten?? :-)

Karnicia mam kaszki o różnych smakach i żadna nie zawiera glutenu.

U nas słoiczek mało, zwykle dokładam jeszcze albo z drugiego albo daje deser. Chciałam dać chrupki ale nie mogę znależć zwykłych kukurydzianych polskich. Wczoraj dostała kawałek banana stałam nad nią gotowa do ratowania w razie zaksztuszenia a ona wciągnęła go jak nic. więc wieczorem dostała kawałeczki mango, a dzisiaj odrobinę ananasa z puszki.

Widze, że Twoja mała je wszystko co dostanie. Moja też do wybrednych nie nalezy, ale ananasa chyba jeszcze boje się podać.

u nas nie ma jedzenia którego by Mała nie zjadła!!:-D
pałaszuje w ciągu 5min cały słoik.

To zupełnie jak mój mały głodomor :-)

Dzis jadłysmy dynie z ziemniakiem... jakos weszlo ale bez rewelacji. to nie to co zupa jarzynowa której Zosia moze wciągnac duuuuzo :-) ale przy karmieniu jej ta dynia myslalam ze pawia puszcze....fu jak to smierdzi :baffled:

A moję dziecię zaprotestowało odmówiło współpracy przy jedzeniu obiadu bez miesa:szok::szok:Mam na zbyciu trzy słoiczki:baffled::baffled:bo bez mieska, szkoda otwierac:dry:

reklama
Do góry