reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Melko modyfikowane

Jesteśmy umówieni w środę do pediatry i zobaczymy co powie. Ogólnie po tym mleku jest super, noce przespane, młody już się tak nie wybudza z drzemek tylko te kupy są tragiczne... po normalnym mleku była tragedia, płacz non stop. Kolki ma, ale nie całymi dniami. U nas lekarz stwierdził, że skoro takie mleko pomaga to takie podawać, a żadne krople i tak nie pomogą. Można dawac, ale według niego to naciąganie...
myślę, że to ważne, żeby ufać swojemu pediatrze😊 oby problem jak najszybciej minął, bo wiem, że się martwisz😊

reklama
myślę, że to ważne, żeby ufać swojemu pediatrze😊 oby problem jak najszybciej minął, bo wiem, że się martwisz😊
Jutro idziemy na konsultacje do innego. Pokładam w tym wielkie nadzieję 🙂 Może nas oświeci bardziej, a jak nie to utwierdzi w tym co mówi nasz :) mam nadzieje, że po 4 miesiącu faktycznie wszystko minie 😅 ale pewnie pojawi się cos nowego. Teraz przynajmniej przesypiamy noce bo bez tego nie miałam cierpliwości do dziecka i czułam się z tym źle. No, ale samo życie 😅

Do góry