reklama
Daraa_94
Fanka BB :)
Jestem po histerolaparoskopii, okazało się że jeden jajowod drożny - lewy. Więc nie wiem co dla mnie będzie dobre. Dziękuję za odpowiedźPytanie o jakie leczenie Ci chodzi np: inseminacje, czy in vitro? Jak in vitro to wejdź na wątek : kto po in vitro i tam zadaj pytanie ;-) pozdrawiam serdecznie,
To może wejdź na wątek o inseminacji, bo raczej w dobrych klinikach jak wyniki pacjentów są dobre to skłaniają ku IUI. Chyba, ze nie minęło jeszcze 12 miesięcy starań. A masz jeszcze jakieś inne kliniki bo szczerze nie słyszałam o tej:-) powodzenia
Daraa_94
Staramy się prawie 2 lata. Lekarz prowadzący polecił mi dr Srokę z invimedu w Poznaniu ale naczytałam się złych opinii o nim i już w sumie jestem zmieszanaTo może wejdź na wątek o inseminacji, bo raczej w dobrych klinikach jak wyniki pacjentów są dobre to skłaniają ku IUI. Chyba, ze nie minęło jeszcze 12 miesięcy starań. A masz jeszcze jakieś inne kliniki bo szczerze nie słyszałam o tej:-) powodzenia
Słuchaj na konsultacje możesz iść gdzie Ci się podoba, lekarza można zmienić w trakcie leczenia tez. Pójdź na konsultacje porozmawiaj zapytaj co Ci proponuje i na nic się nie umawiaj. W międzyczasie pójdź do tej drugiej kliniki i zrób to samo:-) My tak sprawdzaliśmy 3 kliniki i wybraliśmy dla nas optymalną. Konsultacja do niczego nie zobowiązuje a może jednak lekarz czyms Cię przekona. Z drugiej strony Invimed jest lepszy i raczej maja lepsze laboratorium niż tamta klinika gdyby jednak in vitro było wam potrzebne kiedyś... Nikt tego nie planuje, ale czasem się tak sprawy układają. Poza tym w Invimedzie nie tylko ten w/w Pan doktor pracuje napewno jest tam mnóstwo specjalistów :-)Staramy się prawie 2 lata. Lekarz prowadzący polecił mi dr Srokę z invimedu w Poznaniu ale naczytałam się złych opinii o nim i już w sumie jestem zmieszana
Daraa_94
Dziękuję, w sumie jest to jakiś planSłuchaj na konsultacje możesz iść gdzie Ci się podoba, lekarza można zmienić w trakcie leczenia tez. Pójdź na konsultacje porozmawiaj zapytaj co Ci proponuje i na nic się nie umawiaj. W międzyczasie pójdź do tej drugiej kliniki i zrób to samo:-) My tak sprawdzaliśmy 3 kliniki i wybraliśmy dla nas optymalną. Konsultacja do niczego nie zobowiązuje a może jednak lekarz czyms Cię przekona. Z drugiej strony Invimed jest lepszy i raczej maja lepsze laboratorium niż tamta klinika gdyby jednak in vitro było wam potrzebne kiedyś... Nikt tego nie planuje, ale czasem się tak sprawy układają. Poza tym w Invimedzie nie tylko ten w/w Pan doktor pracuje napewno jest tam mnóstwo specjalistów :-)
Daraa_94
W poniedziałek do niego idę bo miałam wcześniej umówioną wizytę a wiem, że konsultuje się z lekarzami którzy tam pracują. I jak wrażenia?Ja mam lekarza z medartu dr Kruszyński. Jestem bardzo zadowolona z tym że ja mam jedynie zagrożoną ciążę. Nie leczyłam się tam.
reklama
Moje wrażenie bardzo pozytywne. Prowadzi moją ciążę. Jest bardzo dokładny, zleca dużo badań, na usg mówi wszystko co widzi. Ma bardzo kulturalne podejście i ogromny szacunek. Wysyła na konsultacje do innych lekarzy, nie dlatego że ma jakieś wątpliwości A dlatego żebym ja ich nie miała. Zawsze jest pod telefonem, jak coś się dzieje albo coś potrzebuje to wystarczy że zadzwonię bądź napisze. Także jeśli chodzi o mój przypadek czuje się bardzo zaopiekowana w ciąży.W poniedziałek do niego idę bo miałam wcześniej umówioną wizytę a wiem, że konsultuje się z lekarzami którzy tam pracują. I jak wrażenia?