reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hejka...
Ja jak zwykle od 6 na nogach...
Ubraliśmy się już... Nawet przesiew w Mai szafce zrobiłam...znowu tyyyle ciuszków za małych już :/ Niektóre zupełnie nowe :/
No ale wyjęłam trochę "za duzgo" zapasu i szafka uzupełniona :D

Tak myślę... dzisiaj pogoda taka sobie :/
Chyba pojadę do mamy na kawkę...

reklama
Witajcie :) Ale dziś brzydko za oknem pochmurno i wietrznie aż się nie chce nigdzie wychodzić! Boję się bo jakieś choróbsko znowu nas się czepia :( chyba się wykończę przecież niedawno byliśmy chorzy :(
Wczoraj byłam w Alfie myślałam że coś sobie fajnego kupie ale jak to ja szkoda mi było pieniążków na siebie :) Ja tak mam odkąd dzieciaczki się pojawiły teraz to wszystko dla nich się robi a o sobie nawet się nie myśli:)
:-) ale się rozpisałam
Życzę wszystkim Miłego ,zdrowego i słonecznego dnia :-)

Hej kochane.
U nas też pogoda brzydka. Ja ciągle czekam na wózek, ale dziś cieszę się, że go nie mam, bo nie muszę żałować, że nigdzie nie wyjdziemy :)
Necia, u mnie jest tak samo z zakupami. Odkąd Alex się urodził, nie pamiętam, kiedy porządnie się obkupiłam, bo zawsze obkupuję małego:) Chociaż ostatnio to w ogóle na zakupy nie chodzę, bo z Ł zrobiliśmy ostre cięcia kosztów i żeby mnie nie kusiło, nie wchodzę do sklepów innych, niż spożywcze:)

Witajcie!
Ja dzisiaj dzień spędziłam u rodziców :) A co sie z tym wiąże wypoczęłam :D
Dzieciaczki zadowolone bo nie ma jak u babci i dziadziusia :)
Szkoda tylko, ze mąż na nockę idzie... :/
Necia ja też tak mam, odkąd są dzieci jakoś wolę po sklepach z art dziecięcymi i zabawkami chodzić... mam wtedy większą satysfakcję :)
Kasia kiedy spodziewacie sie spacerówki?

jejku dwa dni mnie nie bylo a tu tyle do czytania:)

u nas w sumie nic nowego, poza dodatkowym zmartwieniem na glowie...az nie chce mi sie myslec...

z tego co pamietam:
kawka-latte albo rozpuszczalna z mleczkiem i 2lyzeczkami cukru, najlepiej brazowego ale zwyklym tez nie pogardze :D ot taka wybredna jestem:)
spacerowka-mozliwe ze zakupimy w sobote o ile jej mi nie wykupili (oby nie)

poza tym pogoda dzis nieciekawa, a w Olsztynie bylam pociagiem..poza tym na poniedzialek wcale lepszej pogody nie zapowiadaja a u nas kolejna wycieczka pociagiem do Olsztyna i znowu same :/ no nic, najezdzimy sie i tyle...

teraz postaram si ebyc juz na biezaco:)

Martuś te zmartwienia mogłyby Was już opuścić na dobre!!
Jak w sobotę zakupicie spacerówkę to w pon będzie już lżej jechać ;)

Bietka pasuje...dostałam @ i wpieprzam jakbym co najmniej miesiąc w buzi nic nie miała!!

Marta, spacerówka właśnie dzisiaj przyszła krótko po tym, jak pisałam posta, że nie mam jeszcze wózka:) Zaczynamy więc spacerki, ale na jutro już mamy plan wycieczki z Ł, bo idziemy do jego rodziców odebrać (o zgrozo!) karnet na mecze Jezioraka:) Ale w sobotę może spotkamy się na waszym placu zabaw, jeżeli będziecie się wybierać:)

Witajcie
Kasiu to świetnie, ze już wózeczek doszedł :)
W takim razie zapraszamy czy na plac zabaw czy na kawkę...

Ja właśnie zbieram się zebrać...i muszę ogarnąć chatkę.

jakby co to tez moze wybiore sie na plac zabaw w sobote z Olka:) o ile pogoda dopisze:)

maz jutro odbierze wyplate (o ile wroci bo wczoraj musial do Wawy na jakis rozladunek za kogos pojechac) i jezli zdarzy do 13 i nie wykupia nam wozka to Olka bedzie miala nowa bryke:) tylko jak na zlosc pogody nie ma...

u nas nocka ok, teraz Olka spi, ja dopijam kawke, zaraz zbieram sie z lozka bo trzeba do przychodni isc....

milego dnia!

reklama
Martuś w Elfie spaceróeczkę upatrzyłaś?
No to dziewczyny jak pogoda dopisze to się zgramy na plac zabaw ;)

Ja jeszcze bałagan mam...mąż odsypia po nocce, Maja śpi...
Już marzę o sypialni....ten rozgardiasz zamknie się i już...

Mąż zmienił plany urlopowe i urlop na 1 połowę lipca...
Teraz szukamy chętnych na wspólne mini-wczasy :)

Do góry