reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Necia na nas tez chyba jakies fatum padlo czy cos w tym stylu...nie pamietam kiedy cos naprawde pozytywnego sie wydarzylo:) tzn pamietam jedna rzecz w styczniu ktora sie powtarza co miesiac...

Neciu my za to na spacer moze bedziemy mogly sie umowic. 28go mamy audiologa na ul.Niedzialkowskiego na 11.40. nie wiem ile tam potrwa wizyta ale zakladam ze gdzies z 20minut bedziemy bo pewnie od razu badania nie da sie zrobic, jesli wyjde o 12 stamtad to najwczesniej pociag mam 0 13.25, kolejny 14.40 wiec powinno nam sie udac:) oby tylko taka piekna pogoda sie utrzymala. Chociaz w sumie 28 to poniedzialek wiec jakies szanse na pogode3 jeszcze sa:)

reklama
Hej kochane.
Ja nadaję od mamy, bo wybraliśmy się dziś z Alexem autobusem. Nie mam jeszcze wózka ale mam nadzieje, że przyślą już w tym tygodniu, to nareszcie wyjdziemy na normalny spacer. Akurat przed samym wyjściem odebrałam od listonosza moje wygrane nosidełko i wypróbowałam:) Jest super wygodne i mimo, że Alex już prawie 12 kg waży to plecy w ogóle mnie nie bolą.

Miałam wstawić fotki, ale zanim baterie się naładowały miałam już wszystko schowane, więc zobię jak przez imprezką będzie wszystko rozwieszone:)

Martuś chętnie się spotkam :))) jestem z Olsztyna ale Niedziałkowskiego to nie wiem gdzie jest? Gdzieś chyba na Zatorzu. Ja za to mieszkam na Pana Tadeusza 15 min od Dworca! Mam nadzieje że do tego czasu nic się nie wydarzy bo mi Pawełek złapał jakieś przeziębienie :( oby nie było jak 3 tyg temu wszyscy chorzy :(( bo zwariuję

Niedzialkowskiego jest taka odnoga od Limanowskiego, skreca sie w lewo przy Schleckerze i juz jest Niedziałkowskiego:)

ja za to nie wiem gdzie jest Pana Tadeusza hehe:) mowilas o Pojezierzu, Dworcowa wiem gdzie jest, Kołobrzeska tez, ale p.Tadeusza :no:

Ja już sama z maluchami jestem :/
Do tego męża jeszcze nie ma...a i w nocy pracuje :/

Marta Necia oby spotkanko Wam wypaliło!!
Kasia to ty dzisiaj wędrowniczka z Alexem jesteś :)

Dzisiaj i my spędziliśmy sporo czasu na dworze...prześliczna pogoda była, chociaż na placu zabaw wiał wiaterek... no ale Jakubciowi nie przeszkadzał a Maja spała odwrócona od wiaterku :)
Muszę się pochwalić...Majunia od paru dni sama nam siada :) Więc teraz dojdzie gdzie chce a jak już złapie to co sobie upatrzy to usiądzie i się bawi :)

Marta03, brawa dla Majuni! Mi Alex zaczął sam siadać dopiero jak zaczął raczkować:)
Marta28, jak wiesz, gdzie Kołobrzeska, to Pana Tadeusza jest bardzo blisko, przy Dworcowej.
Necia, trzymam kciuki, żeby znów wirus was nie dopadł.

A my właśnie wróciliśmy od babci. Alex trochę mi przysypiał w autobusie, ale na szczęście się obudził i teraz się bawi. Bałam się już, że zaśnie i znów obudzi się wieczorem. Wczoraj tak było. Położyłam go spać o 20 a obudził się o 24 i wariował do 3:/ Dziś mam zamiar przetrzymać go do ok 22 i wtedy może zaśnie na noc. Oby...

witam wszystkie mamy..
mało piszę bo nie mam czasu ale czytam Was na bieżąco.
ja też jestem na etapie kupowania spacerówki a raczej jej wybierania... bo nie wiem na jaką się decydować. przez internet w ciemno nie chcę a w iławie to porażka te spacerówki.
może jak pojedziemy na sląsk to tam poszukam?
już spakowałam siebie i małą, jeszcze mąż. w środę wyjeżdżamy do teściów hehe
a te wymioty małej to była jelitówka!!! bo zaraziła 9 osób z rodziny z którymisię widzieliśmy!

reklama
Hello!
Ja wykąpana, zrelaksowana... dzieci od godz 19 śpią...mąż w pracy... I wszystko byłoby piękne, gdyby nie stos papierów, które czeka i woła, żeby zrobić porządek, bo jutro trzeba je zdać brrrr
Kasia to tak jak Maja. Zaczęła pomału raczkować to i siadać zaczęła, bo nie ma to jak siadanie z pozycji do raczkowania :) I jak przetrzymujesz jeszcze Alexa?
Bietka to jutro wyjazd...kiedy wracacie? A widziałaś Jakuba...musiał wyjść na krótki rękaw na balkon, żeby Marylce pomachać :D

Do góry