Muszelka05
Fanka BB :)
Nastepnym etapem bedzie bicie dziecka! Czy na to czekasz?! To, ze Ty jestes w stanie zniesc duzo z racji swoich uczuc i .......to Twoj problem i Twoja sprawa. Ale masz obowiazek zaopiekowania sie swoim dzieckiem! Ono nie moze placic ceny za Twoje bledy i tchorzostwo (bo tym jest bycie przy nim wg mnie!). Jesli chcesz zniszczyc sobie zycie -prosze. Ale dlaczego chcesz je niszczyc niewinnemu dziecku?!
Ty dobrze wiesz co masz zrobic i nikt tego za ciebie nie zalatwi. Bedzie ciezko. Napewno. Ale z czasem bedzie coraz lzej, az ulozysz sobie zycie od nowa!
Jakby mnie maz uderzyl to by lecial szybciej z domu niz jego walizki z jego rzeciami. A na koniec zameldowalabym znecanie na policji - nic nie zrobia, ale w piapierach zostanie!
Ty dobrze wiesz co masz zrobic i nikt tego za ciebie nie zalatwi. Bedzie ciezko. Napewno. Ale z czasem bedzie coraz lzej, az ulozysz sobie zycie od nowa!
Jakby mnie maz uderzyl to by lecial szybciej z domu niz jego walizki z jego rzeciami. A na koniec zameldowalabym znecanie na policji - nic nie zrobia, ale w piapierach zostanie!