Tangerieme
Fanka BB :)
Mamuśki jakie polecacie materace do łóżeczka dobrej jakości dla dzidziusia ? Przymierzam się by kupić ale samej pianki nie chce. Chciałam ze srebrem. Polecicie jakieś stronki ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uwazam, ze sa w zupelnosci wystarczajace. Lateks mozesz mrozic, super pokrowiec, ktory mozesz prac. Sa nakladki na materac oddychajace i chroniace przed sikaniem. Jestem zadowolona a urzytkuje je juz prawie 2 lata, bo moje dzieci od poczatku spia w lozeczkachFajne materace. I naprawdę super cena. Ja liczyłam tak do 700 zł na materac nawet.
Tak jak każdy inny. Skoro wiesz jaki chcesz to po co pytasz? Wiem, że wiele dziewczyn poleca lateksowe.W życiu tez żadnego kokosa. Zbierasz kurzu i roztoczy
Jak pisałam wyżej zapytałam o jakieś sprawdzone strony, sklepy i opinie bo jest tego mnóstwo. Ten sam skład może być a ceny nawet różne i jakość.Tak jak każdy inny. Skoro wiesz jaki chcesz to po co pytasz? Wiem, że wiele dziewczyn poleca lateksowe.
Fajne materace. I naprawdę super cena. Ja liczyłam tak do 700 zł na materac nawet.@Tangerieme popatrz sobie na materac fiki miki sensitive. Mam w domu 2, bo 2 dzieci. U nas sie super sprawdza. Dlugo szukalam i jestem zadowolona
Uwazam, ze sa w zupelnosci wystarczajace. Lateks mozesz mrozic, super pokrowiec, ktory mozesz prac. Sa nakladki na materac oddychajace i chroniace przed sikaniem. Jestem zadowolona a urzytkuje je juz prawie 2 lata, bo moje dzieci od poczatku spia w lozeczkachFajne materace. I naprawdę super cena. Ja liczyłam tak do 700 zł na materac nawet.