Beata86
Fanka BB :)
a podaj linka do nich jak możeszJa kupiłam na zalando Anna Field chinosy błękitne... Super wygodne mam tylko nadzieję, że będzie długo ładna pogoda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a podaj linka do nich jak możeszJa kupiłam na zalando Anna Field chinosy błękitne... Super wygodne mam tylko nadzieję, że będzie długo ładna pogoda
Już jesteś jedna, w moim podpisie masz link do tabelki, jak coś, wchodzisz i masz [emoji16]Jak ja nie mogę na nią wejść :-(
Juz mala rybka usunela [emoji6] bo jej pisałam o tobieJak ja nie mogę na nią wejść :-(
Bo weekend..Jaki tu spokój, nanana... Nic się nie dzieje
Biedactwo [emoji9] mi Filip raz tak o stół walną, warga rozwalona, ząb przestawiony... Ale szczęśliwie zakonczylJeeej cora trzasnela mi brodą o deske w lozku ma stluczone i boli biedna jak ja nie moge patrzec jak ona cierpi..
My dojechaliśmy nad morze raz a syn zaraz na wejściu skoczył na lozko i w kant biurka i dziura w głowie, od razu wakcji mi sie odechcialo [emoji53] ale dobrze,ze rany goja sie szybkoBo weekend..
Ja akurat mam to szczescie,ze w ciazy maz jest dla mnie doskonały [emoji23] zakochuje w nim sie drugi raz, bo tak nie raz zdarzaly sie sprzeczki,ale my 5 min i pogodzeni my z tych co gniewac sie nie umiejąJa się ściełam z mężem. Popłakałam i bardzo boli mnie głowa. Ciśnienie. Czasem nie mam sił do tego człowieka. Wyjdę z psem, dotlenie się i może opadnie mi stres/nerw.
Mam nadzieję, że u Was jednak lepiej. M sam pojechał do teściowej. Przynajmniej mam spokój. Ech...