asicazg
Fanka BB :)
Dziewczyny czy Wy też macie taki problem że snem ostatnio? Jutro kończę 14 tc więc zaczynam drugi trymestr, a zaczęło mnie tak jakby mdlic nocami .. i tylko się kręcę z boku na bok I się mecze
Ja nie śpie od początku ciąży . Nie wiem czy to przyzwyczajenie z pracy zostało bo o 5 codziennie wstawała teraz mj narzeczony o 6 wstaje to ja już nie śpie dalej tylko wstaje kawka , spacer z pieskiem i jakoś dzień mija . Dzisiaj pospałam aż do 9 i oczom nie wierzyłam ja zegarek zobaczyłam , swoją drogą blok mi przed balkonem budują więc może też przez nich nie śpie oni od 6 już działają .
Mówili wyśpij się bo później nie będzie opcji , ale ja teraz nie mogę spać ((
A ja tak z innej beczki, ale temat również związany z łóżkiem, jak Wasze libido na chwilę obecną ? Moje od tygodnia sięga dna l
Moje szaleje raz jest bardzo wysokie a raz totalne dno chociaż góruję raczej wysokie i zaczęłam mieć dziwne zboczone sny , mój się śmieje ze mnie , że to bardzo dziwne w moim przypadku
a czego się boisz jakieś przeciwskazania ? czy co bo nie rozumem ?Oj ja bym chciała,ale sie boje i na razie nie dopuszczam