Ten jest cudny,ale ta kasaJa kota też bym mogła mieć brytyjskie mi się podobają
reklama
Dokładnie nie ma co gdybac zrobić trzeba i juz. Tym bardziej,ze tamten wynik dawno robiłam to cukier mógłby mi skoczyc jeszcze bardziejJa w pierwszej ciąży miałam 97 i ginekolog nic z tym nie robił ale w połowie ciąży wyszła mi cukrzyca i musiałach chodzić do poradni. Diabetolog stwierdził wtedy że z wynikiem 97 powinnam już wtedy do nich przyjść.
W moczy też mam podwyżsxone ph i mam pić kwaśne rzeczy aby nic się nie przyplątało a wydaje mi się że to przez to że mało piłam i zaczełam się odwadniać.
Zrobisz ponowny wynik i zobaczysz czy będzie się różnił.
Mysle,ze o 20 zjem to starczy , tylko cos normalnego,a nie slodycze [emoji23]Musiałabyś poczytać bo chyba przerwa po posiłku nie moze być tez dłuższa niż 8h bo to zakłamuje wynik i chyba warto jeść reguralnie dzień czy dwa przed badaniem
Norma jest do 92 chybaJa miałam 84 wiem że w normie było i gin tez nic nie mówił żeby było za wysoko.
Nawet tej zwykłej bez obciazenia przewaznie w morfologi dajaWitam
Ja glukozy nie mialam jeszcze badaniej [emoji53]
Teraz jak zawolaja na glukoze to wchodze i w dup.. nie czekam w kolejce powiem,ze weszlam, bo jestem w ciąży,a mam zwykła tylko nie chce placzu ludzi i tyle beda musieli mi zrobić. Wczoraj siedzialam kolo tych ludzi perfumy, zapachy starych dziadkow myślałam,ze sie porzygam.
Beata86
Fanka BB :)
Nie mam swoich wyników bo tam było do kiedy norma. Ginekolog wziął je do karty.Norma jest do 92 chyba
Jak poszłam zrobic badania to polozna pytala czy cos jadłam rano ja mówie ze kanapke z bialym serem to kazała przyjść rano na nastepny dzień zrobić je.
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Tez chyba nie....Nawet tej zwykłej bez obciazenia przewaznie w morfologi daja
Podziel się: