@Aniiiaaa86 trzymam kciuki za dobre usg [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
Polecam ten syrop naturalny delikatny synowi zawsze pomoglDziewczyny jakie znacie sposoby na gęsty zalegający katar i suchy kaszel? Młoda coś złapała i trochę ja już męczy. Jak kaszle to słyszę że ma gęsty katar w gardle. Rano mokry kaszel potem suchy. Nic oprócz tego jej nie jest więc nie chce jej ciągnąć do lekarza (coś przywiozła po ostatnim razie jak była że mną w tej orzychodni). Robię inhalacje z soli fizjologicznej i psikam woda morska. Dostaje też wodę z ogórków i trochę syropu z cebuli udało się wcisnąć.... myślałam o mucosolvanie do inhalacji Ale za mało tego mokrego kaszlu jeszcze- no chyba że rano jak mokry jest....
Załączniki
A co chcesz pisać to napisz dodamJa w ogóle nie mogę jej uzupełnić... nie chce mi się otworzyć edytowana wersja... ktoś może mnie wpisać?
Też bym już chciała znać płeć.. Z córka byłam pewna że dziewczynka. Teraz też bym chciała. Ale jakoś tak mam przeczucie że chłopak....
Dzięki. To bez recepty?Polecam ten syrop naturalny delikatny synowi zawsze pomogl Zobacz załącznik 892305
Jutro się przejdę do apteki.
magdalena.
Fanka BB :)
Dziewczyny jakie znacie sposoby na gęsty zalegający katar i suchy kaszel? Młoda coś złapała i trochę ja już męczy. Jak kaszle to słyszę że ma gęsty katar w gardle. Rano mokry kaszel potem suchy. Nic oprócz tego jej nie jest więc nie chce jej ciągnąć do lekarza (coś przywiozła po ostatnim razie jak była że mną w tej orzychodni). Robię inhalacje z soli fizjologicznej i psikam woda morska. Dostaje też wodę z ogórków i trochę syropu z cebuli udało się wcisnąć.... myślałam o mucosolvanie do inhalacji Ale za mało tego mokrego kaszlu jeszcze- no chyba że rano jak mokry jest....
Do inhalacji polecam kupić nebudose - jedno to mocniejszy roztwór soli a takie zielone jest z kwasem hialuronowym (tego mi lekarz nie polecał na noc bo rozrzedza wydzielinę i może powodować większy kaszel ). Oklepywanie i u nas pomaga flegamina.
tikatukatam
Mi totalnie obojętna była płeć bo po prawdzie oprócz syna którego mam w domu chciałabym i chłopca i dziewczynkę. Mogły być bliźniaki
Zawsze chciałam 3 dzieci, a jak sobie nawet wyobrażam 3 chłopców to też wesoła gromadka. Mój mąż ma super relacje ze swoim bratem, chciałabym żeby u moich dzieci też tak było
Zawsze chciałam 3 dzieci, a jak sobie nawet wyobrażam 3 chłopców to też wesoła gromadka. Mój mąż ma super relacje ze swoim bratem, chciałabym żeby u moich dzieci też tak było
Tak bez ja chyba sama go w ciąży nawet piłamDzięki. To bez recepty?
Jutro się przejdę do apteki.
Mi też jest obojętna cbo czy panienka czy kawaler to będę kochać nad życie [emoji6] ale ciekawe czy przeczucia się sprawdzą he heMi totalnie obojętna była płeć bo po prawdzie oprócz syna którego mam w domu chciałabym i chłopca i dziewczynkę. Mogły być bliźniaki
Mamy nebudose Ale Młoda po tym strasznie kaszle więc zamieniłam na zwykła sól.Do inhalacji polecam kupić nebudose - jedno to mocniejszy roztwór soli a takie zielone jest z kwasem hialuronowym (tego mi lekarz nie polecał na noc bo rozrzedza wydzielinę i może powodować większy kaszel ). Oklepywanie i u nas pomaga flegamina.
reklama
paulina.blachut
Podziel się: