No to bedziemy sie wspieracTo chyba jest nas wtorkowych już cztery :-)
reklama
U nas jest jeden ginekolog na miasto i wioski i same ciężarne praktycznie chodzą , a jeszcze do tego szczerze mówiąc sredni stosunek ma do kobiet. Pojechałabym teraz do niego w czwartek ,za zapytaniem,ale musiałabym caly dzien w kolejce przesiedziecoj co tak długo czkasz? Ja na nfz i umówiłam wizyte na następny tydzień. pózniej w pon zadzwoniłam i wizyta na czwartek tego samego tyg!! A teraz to na wizycie ustalamy kolejne spotkanie.
kamiska494
Zaangażowana w BB
To ja też dołączam wtorek kolo 19 pierwsza wizyta 44 dzień cykluNo to bedziemy sie wspierac
Ja mam na 15.45To ja też dołączam wtorek kolo 19 pierwsza wizyta 44 dzień cyklu
To bedzie moj 49dc ale mialam pozniej owu
Jaasna
Fanka BB :)
Ja mam dzis ok. 30 dni po owulacji.
Do lekarza wybieram sie 6 sierpnia, a zeby sie zapisac na NFZ, to pojde o 7 rano.
Tylko jedna ciaze prowadzilam prywatnie i szczerze mowiac do teraz zaluje tyle wydanej kasy. Jak jest mozliwosc to wole na fundusz, a na najwazniejsze USG moge sobie znow isc do specjalisty i nawet jak zaplace, to nie bedzie mi zal.
Do lekarza wybieram sie 6 sierpnia, a zeby sie zapisac na NFZ, to pojde o 7 rano.
Tylko jedna ciaze prowadzilam prywatnie i szczerze mowiac do teraz zaluje tyle wydanej kasy. Jak jest mozliwosc to wole na fundusz, a na najwazniejsze USG moge sobie znow isc do specjalisty i nawet jak zaplace, to nie bedzie mi zal.
To i tak krótko byś czekała ja pierwsze usg mam 22 sierpnia i na luzie podchodzęJa tez rzadko sie udzielam, bo nawet boje sie wprost powiedziec, ze jestem w ciazy. Dolaczam do dziewczyn, ktore maja wizyte we wtorek...mialam miec 30 lipca ale zapisalam sie do innego gin wczesniej, bo juz mnie wykancza to czekanie. We wtorek bedzie 32 dni po owu i mam nadzieje, ze bedzie cos widac Zazdroszcze tym, które widzialy juz zarodek a jeszcze bardziej tym, ktore widzialy serduszko
Dzis mam slaby dzien...nie moge jesc a jednoczesnie ssie mnie z glodu, brak sil...i jak to wytlumaczyc dwulatce, ktore caly dzien by sie ze mna bawila...
Ja pierwsza ciaze prowadzilam prywatnie...kupa kasy. Prenatalne tez robilam prywatnie gdzie po porodzie dowiedzialam sie, ze naleza mi sie za free Teraz pogadam z rejestratorka jak wygladaja wizyty nfz u mojego obecnego doktora na i niewykluczone, ze bede chodzila na nfz ewentualnie jak bede musiala dlugo czekac na wizyte to w miedzyczasie pare razy pojde prywatnie.
Ja naleze do tych niecierpliwych i w kazdej dziedzinie zycia musze miec wszystko na juz do konca sierpnia to tylko by sie poglebila moja nerwicaTo i tak krótko byś czekała ja pierwsze usg mam 22 sierpnia i na luzie podchodzę
reklama
AA chyba że tak xdJa naleze do tych niecierpliwych i w kazdej dziedzinie zycia musze miec wszystko na juz do konca sierpnia to tylko by sie poglebila moja nerwica
Podziel się: