Ja mam i tak dopóki tamta nie wróci a tamta dopiero co nie dawno urodziła a do 3 roku malucha chce być w domuJestes w ciazy i musi ci przedluzyc umowę do dnia porodu, ale musisz dac jej zaświadczenie o ciąży, bo inaczej powie,ze nie wiedziala i dowidzenia
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Wydaje mi się ze nie powinni ale nie mam 100%pewności . Ja jak bylam w 1 ciazy pracowalam w sklepie spozywczym i jak oznajmilam szefowi ze jestem w ciazy na drugi dzien dal mi wypowiedzenie popytalam prawnika i oczywiście nie miał prawa mnie zwolnic dalam sprawe do sądu pracy i wygralam ją. Tez wtedy byłam niby na zastepstwie ale mialam umowe na czas okreslony .Dziewczyny jestem zatrudniona na umowe zastepstwo w umowie mam napisane ze jestem zatrudniona do czasu kiedy wróci jedna dziewczyna. Czy mogę zostać zwolniona wcześniej?
Stokrotenka23
Fanka BB :)
Ja moglabym spac caly dzien. Męczą mnie biegunki.. myslalam ze to od mleka, ale wczoraj i dziś nie piłam A biegunka fest.. No i aptet mi zmalal... jem 3 posiłki o to male, wiecej nie mogę jesc. No i ta ciągła spiaczka...ehhhA jak tam dziewczyny samopoczucia też tak macie że rano nudzicie się około 6 i wiercicie się z boku na bok bo wam nie wygodnie a chce się wam spać
Aha rozumiem, pewnie i tak wkurzy, bo prędzej czy później odejdziesz i będziesz na macierzyńskimJa mam i tak dopóki tamta nie wróci a tamta dopiero co nie dawno urodziła a do 3 roku malucha chce być w domu
Ja tez mogłabym spać do tego ta pogoda... za to apetyt mam w szczególności owoce sa na topie [emoji23] wczoraj kupiłam,a dzis juz prawie pustoJa moglabym spac caly dzien. Męczą mnie biegunki.. myslalam ze to od mleka, ale wczoraj i dziś nie piłam A biegunka fest.. No i aptet mi zmalal... jem 3 posiłki o to male, wiecej nie mogę jesc. No i ta ciągła spiaczka...ehhh
Jaasna
6t7d to inaczej 7t0d i tak sie liczy, dziwna ta aplikacjaTrzymam kciki zeby dzis bylo juz serduszko. A ktory dzis tydzien ?
Dziewczyny jak liczycie te tygodnie ?mi jedna aplikacja pokazuje 6t6d nastepna 6t7d a jeszcze inna 7t0d ostatnia @mialam 01.06
A 7t0d to pelne 7 tygodni, a o tym ze zaczal sie 8 tydzien mozna powiedziec, gdy sie jest od 7t1d.
Ginekolodzy posluguja sie tygodniami skonczonymi, czyli jak np. 7t1d to mowia 7 tydzien. Jak w skonczonych latach Jak koncze 20 lat to caly rok mowie ze mam 20
Jaasna
U mnie z kolei warzywa rzadzaJa tez mogłabym spać do tego ta pogoda... za to apetyt mam w szczególności owoce sa na topie [emoji23] wczoraj kupiłam,a dzis juz prawie pusto
Nowalijka00
Aktywna w BB
Dziewczyny jestem zatrudniona na umowe zastepstwo w umowie mam napisane ze jestem zatrudniona do czasu kiedy wróci jedna dziewczyna. Czy mogę zostać zwolniona wcześniej?
Umowa na zastępstwo jest najmniej chroniona przed zwolnieniem, niestety. Zawsze się kończy z chwilą powrotu do pracy osoby zastępowanej
Ja lubię warzywa ,ale te z hortexa, czy frosty mrozonki wygoda duza, dzis bede robic zupę wiosenną,ale i tak warzywa z ogródka jeszcze dalam, do tego warzywa po chińsku z frosty kurczakiem te po chinsku sa pyszne. Trzeba zwracać na sklad bo te biedronkowe juz maja dodatki olej ,sol,cukier itpU mnie z kolei warzywa rzadza
reklama
Nowalijka00
Aktywna w BB
Jaka masz apke u mnie tez wyjdzie inaczej bo miałam owulke przed okresem wiec nawet nie ma sensu liczyc od ostatniej miesiaczki
Kurczę ja mam aż trzy apki Moja ciąża, Preglife i Flo :-)
Podziel się: