adgam1986
Aktywna w BB
Trzymam mocno kciukiJa wstałam już zeby szykować się do szpitala i zaczęłam krwawić na brązowo . Dziewczyny tak się boje ;(
powodzenia! !!!!!!!!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam mocno kciukiJa wstałam już zeby szykować się do szpitala i zaczęłam krwawić na brązowo . Dziewczyny tak się boje ;(
To pewnie juz powinno byc widac serduszko jak pojdziesz na wizyte. Moja beta z 9 czerwca 177 dlatego wyliczylam ze 1500 to maksymalnie ile moze byc. A te badania na Hiv itp to chyba prywatnie co nie? Ja robiłam w zeszłym roku, mysle ,ze nie ma koniecznosci powtarzać co rusz tym bardziej ze nie nalezy to do tanich badanMi gin zaleciła przeciwciała na toksoplazmoze i cytomegalie, mocz, morfologia, tsh, ft3, ft4, gr krwi, glukoza, hbs, HIV, HCV no i beta. W sumie nie wiem kiedy wyniki... Częściowo może i jutro. Podpytam w samym laboratorium. Przeciwciała pewnie długo...
W zeszły pon beta była 4489 i nie robiłam po 48h przez strach. No teraz się okaże.... Jak będzie dużo to porycze się z radości. Dzisiaj 6tydz i 2 dz wg Om. Ostatnio właśnie w tym czasie poronilam. Oby wszystko było dobrze...
Ja staram się nic nie kupować szczerze mówiąc to wozek kupie nawet jak dziecko sie urodzi ,bo dla mnie nic juz nie jest pewneA jak już mówicie o kupnie czegoś i poronieniu to tez wam coś napisze . Kupiłam leginsy ciążowe , mam nadzieje ze kiedyś się przydadzą
Trzymam kciuki ,ja bede czekac na bete do 17 ,zazdroszczę wizytyDołączam się do tych dla których jutro się wszystko wyjaśni. Godzina 16:20 wizyta. Nie wiem jak do 15 wysiedzę w pracy.
Ja nie wierze w przesady,ale wole nic nie kupowac do konca ciąży,zeby później bardziej nie cierpiec.Ja kupilam body z takim napisem a 2 tyg pozniej poronilam..
Widzę ,ze tylko my mamy problem z autem [emoji53] mnie juz szlag trafia z moim ,moj ma dzis jechac do jakiegos mechanika zeby sprawdzic na jakas diagnoze komoletna, jak bedzie cos mocno zepsute to sie sądzę z kolesiem co nam sprzedalMam nadzieję, że będzie dobrze, mi pobrali krew przy wizycie, a teraz mocz muszę dowieźć jeszcze
Brzuch mnie boli od lewego jajnika [emoji849]
Do tego auto dzisiaj nam stanęło !!! Na lawetę musieli go brać
Trzymaj sie kochana, moze akurat pojdzie szybko oby. TuleJa wstałam już zeby szykować się do szpitala i zaczęłam krwawić na brązowo . Dziewczyny tak się boje ;(
Powodzenia [emoji110] tez trzymamy kciukiTrzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i wyniki badan & & &
@Aneczka85_01 co by się nie działo mocne kciuki & & &
Ja dołączam do grona wizytujacych dzisiaj. O 17.