judytka777
Fanka BB :)
Ja też ciągle bym jadła.mam też takie coś ze mam na coś okropna ochotę a jak już zaczynam to jeść to mi się zaraz odechciewa[emoji53]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze cie rozumiem; poprzednim razem przez 6 tygodni czulam tylko gule w zoladku i mialam totalny odrzut od jedzenia. Nawet poplakalam mezowi, ze ciaza mnie zabija Na szczescie odkrylam, ze kmin rzymski mi latwo i ze smakiem wchodzi, wiec przez 6 tygodni maz mi robil burito z wieeelka iloscia kminuWy tak o jedzeniu i zachciankach a ja nie mam ochoty na nic caly czas mi niedobrze i sil i mocy brak mąż mnie pociesza ze jeszcze zostalo ponad 200 dni .....
Ja tez od 3 dni mam problem ze spaniem kręcę się z boku na bok na brzuchu juz spać nie mogę , jak śpię na plecach to mnie kręgosłup boliHej ja tez spania nie mam[emoji53]nie poznaję się .przecież ja uwielbiam spać [emoji24]czy można uznać to za objaw?[emoji38]
Podobno na początku ciąży się chudnie a później się przybieraJa sie ostatnio dziwie, bo w sumie jej wiecej a schudłam wracajac z wakacji 2 czerwca wazylam 60kg, a dziś 58kg chyba,ze na tych wkacjach tak sie objadlam,a teraz wrocilam do normalności [emoji23]
U mnie w trzech ciazach za kazdym razem waga stala w miejscu do 4 miesiaca, a pozniej zaczynala rosnac. A w ostatnich dwoch miesiacach ciazy wolalam unikac wagi - tylam chyba nawet od powietrzaPodobno na początku ciąży się chudnie a później się przybiera