reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2019

Kiedy założyć wątek zamknięty?

• 1 miesiąc

Głosów: 5 100,0%
  • 3 miesiące

Głosów: 0 0,0%
  • 5 miesięcy

Głosów: 0 0,0%

• Wszystkich głosujących
    5
  • Ankieta zamknięta .
reklama
niby 6 tc, choć lekarka dziś powiedziała, że wygląda jej to na baaardzo wczesną ciążę. Szukała pozamacicznej ale nic nie znalazła. No nic, znów się postresuję betą do poniedziałku
Mozliwe ,ze wczesna ciąża ja np wiem ze zaszlam nie wcześniej niz 24 czerwca i jest tez młodziutka dlatego beta mala jeszcze. A pamietam jak byłam kiedys u gina i nic nie było mowil,ze mam owulacje i ,ze nic nie ma,a za 2tygodnie bilo serduszko

Kiedy miałaś ostatnia miesiączkę ?

ostatnia miesiączka była 28.05, ale nie wiem kiedy była owulacja. W zasadzie to wtedy odpuściliśmy starania jak w zegarku i przestałam mierzyć temperaturę. Mam hashimoto i cykle bezowulacyjne, po obniżeniu tsh mieliśmy zacząć stymulację clo, ale pojawiły się dwie kreski :)

@Nowalijka00 trzymam mocno kciuki za betę :)
@Aneczka85_01 przykro mi bardzo :(
Ja druga wizytę mam w po ie działek 6t2d spodziewam się, że coś już będzie widać .Pierwsza wizytę miałam w 3t3d był tylko albo aż cień pęcherzyka. Mimo wszystko stresuje się przed tą wizyta.

reklama
Do góry