Marta,śliczne imię . My dla dziewczynki mamy Pola lub Elena a dla chłopaka Marcel lub Bruno
reklama
Marcel moj aniolek śliczne imieMarta,śliczne imię . My dla dziewczynki mamy Pola lub Elena a dla chłopaka Marcel lub Bruno
Nowalijka00
Aktywna w BB
Dziewczyny moja beta spadła ;(
Przytulam Cię mocno i współczuję mojej poniedziałkowej bety nadal nie ma i dziś nie będzie a ginka koniecznie kazała zrobić i czeka na wynik. Jestem prawie pewna, że coś jest nie tak
martoosia04
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro z powodu spadku bety... [emoji24] Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta dużo wyjaśni. A możesz podjechać gdzieś na IP by to sprawdzili? Opowiedzieć co i jak! Szkoda twoich nerwow.
Co do smarowania specyfikami na rozstępy, to tak, dopiero w 2 trymestrze można smarować.
Jeśli chodzi o imię dla dziecka to u nas jesli bedzie dziewczynka to chyba bedzie TOLA lub myślimy nad Antoniną. Ale dla chłopca nie mamy w ogole pomysłu. Żadne nam sie nie podoba.
Co do smarowania specyfikami na rozstępy, to tak, dopiero w 2 trymestrze można smarować.
Jeśli chodzi o imię dla dziecka to u nas jesli bedzie dziewczynka to chyba bedzie TOLA lub myślimy nad Antoniną. Ale dla chłopca nie mamy w ogole pomysłu. Żadne nam sie nie podoba.
Aneczka85_01
Bardzo mi przykro z powodu spadku bety... [emoji24] Mam nadzieję, że jutrzejsza wizyta dużo wyjaśni. A możesz podjechać gdzieś na IP by to sprawdzili? Opowiedzieć co i jak! Szkoda twoich nerwow.
Niechce jechać na IP tu bo mnie zostawia w szpitalu a nie chce tutaj.. mam być wysłana do dobrej kliniki ( moja gin załatwia ) i jeśli faktycznie nie jest dobrze to tam wywołają poronienie i zbadają mnie jak należy
A czemu kazala ci koniecznie zrobić, robilas wczesniej jakas?Przytulam Cię mocno i współczuję mojej poniedziałkowej bety nadal nie ma i dziś nie będzie a ginka koniecznie kazała zrobić i czeka na wynik. Jestem prawie pewna, że coś jest nie tak
Aneczka85_01
Przytulam Cię mocno i współczuję mojej poniedziałkowej bety nadal nie ma i dziś nie będzie a ginka koniecznie kazała zrobić i czeka na wynik. Jestem prawie pewna, że coś jest nie tak
Ty się nie martw na zapas.. wszystko będzie dobrze
reklama
Przytulasy )- :Dziewczyny moja beta spadła ;(
Podziel się: