reklama
Ale Ci zazdroszczę @nata$za88 !!
Obym jutro dostała skierowanie na usg
Obym jutro dostała skierowanie na usg
aga6
Fanka BB :)
Olac ;-) tam kilka wiadomosci tylko. Tutaj tetni zycie ;-) chwile mnie nie bylo i 50 wiadomosci ;pNo jest jak sie przegląda watki. Aga do nich pisała ze my jesteśmy ale nie wiem.
aga6
Fanka BB :)
No dobry pomysl, pozniej prywatna grupe zrobimy. Kto bedzie chcial tu to zostanie a reszta na fb ;-) ja zostaje tuI "zaśmiece" forum wiadomościami z wizyty: Widziałam pęcherzyk, zarodeczka i słyszałam serducho! Najpiękniejsze chwile mojego zycia człowieczek maciupeńki 3mm, termin z usg 05.03 wiec będę sie go trzymać, wiek ciąży: skończony 6 tc
Jestem mega szczęśliwa i objedzona bo poszliśmy do świetnej restauracji z burgerami, wiec rozpusta na maksa
Ja sie na fb nie pisze, ale jesli część dziewczyn sie tam przeniesie to pewnie zamkniemy nasz watek?! Co Wy na to żeby dać czas na "dopisywanie sie" do konca wakacji?
Byśmy nie dali rady żeby chodzić prywatnie ciąży na nas kredyt a do tego jeszcze moje studia które też są płatne. .Kochana piękne przeżycie podziwiam Cie ze działasz na NFZ ale warto wydać ta kasę i nie czekać, dopiero dzis poczułam sie "w ciąży"
Wydaje mi się ze znalazlam lekarza ok dopiero wywiad przez tel,ale juz mi powiedział co mozemy dzialac ,ze przed 6 tyg poda mi lek zapobiegajacy poronieniu, powiedział,ze bardzo dobrze zrobiłam,ze poszłam na l4 ogolnie lekarz w porzadku ma dobre opinie na znany lekarz i robi tez prenatalne, pracuje rowniez w szpitalu, bede miala okolo 60 km,ale to co
reklama
Lek zapobiegający poronieniu???Tzn ?Wydaje mi się ze znalazlam lekarza ok dopiero wywiad przez tel,ale juz mi powiedział co mozemy dzialac ,ze przed 6 tyg poda mi lek zapobiegajacy poronieniu, powiedział,ze bardzo dobrze zrobiłam,ze poszłam na l4 ogolnie lekarz w porzadku ma dobre opinie na znany lekarz i robi tez prenatalne, pracuje rowniez w szpitalu, bede miala okolo 60 km,ale to co
Podziel się: