reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

właśnie przyszły mi paczki z allegro idę pooglądać bo już się cieszę jak dziecko :-);-)

hahaha a ja przeczytałam że własnie przyszły mi PĄCZKI:-D i pomyslałam że mąż wrócił, ale jak przeczytałam ze z allegro to już zczaiłam że to nie o to chodziło:-D
choc na pączki nie mam juz ochoty wcale.. zjadłam z 5 razy i mi sie przejadły..

reklama
ewelcia jestem za :-) juz na nas czas w s umie.. nie ma co sie opierrr :-)

madzik przeczytałam to samo :-D głodnegu chleb na myśli oj taaak :-)

Wyszła mi pyyyyszna pomidorówka.. nie czekam na męża tylko ide jeść :-) miłego wieczorku i do później ;-)

Justyna smacznego, no to dzisiaj miałyśmy to samo na obiad :-D :-).
Madzik Ja dzisiaj zjadłam 2 pączki i mi się już też przejadły :-p

Justyna smacznego!! Teraz to i mi się zamarzyła pomidorówka choć strasznie za nią nie przepadam:-D

Agusia nie no to ja z 5 razy przez całą ciąże, jak miałam z Ewelcią jakies napady:-D ale pączek był w tym tygodniu bo męzuś przywiózł wiec zjadłam.. Ale teraz to już zero ciągnięcia..:tak: uff na szczęście

A ja prasuje wreszcie ale na siedzaco.

Paczki???hmm nien wiem chyba juz dosc,maz sie smieje i ciekawy jest teraz na co tym razem bede miec ochote:-D:-D:-D.
Dzis chyba odgrzeje pizze bo mam ochote,mam z wczoraj fasolke po bretonsku,bo moj m za barszem bialym nie przepada wiec dla niego wieczorem gotowalam fasolke noi jeszce mam deserki mniam:-):-):-).
M tylko lubi bialy barszcz na kapuscie kiszonej,wybredna bestia,zupy moga dla niego nie istniec jedynie pomidorowa od czasu do czasu.On moze jesc nawet i same ziemniaki z sosem i surowka.

właśnie obejzałam zakupy jestem bardzo zadowolona te ozdoby na ścianę co zamawiałam slicznie wyglądają, karuzela do łóżeczka też fajna i kocyk milusi :-) jeszcze nie dostałam pościeli a nią najbardziej czekałam :-:)-D
co do pączków to bym zjadła :tak: a po bułeczkach z nutellą mam teraz cholerną zgagę :baffled: a synuś czkawkę :)

Ostatnia edycja:
Ewelcia no to nasi mężowie mają podobne upodobania co do jedzenia, mój też by mógł jeść same ziemniaki z sosem i surówką :-p he he u nich w domu codziennie są ziemniaki, nawet jak jest zupa to ziemniaki muszą być :-D a ja jak zupa to tylko z makaronem jem (pomidorową z ryżem), oprócz tego uwielbiam ryż ;-) he he czasami to nawet i kaszę :-). Na szczęście mąż już też zmienia swoje upodobania kulinarne :-D:-D i uwielbia moje ziemniaki puree ;-).

Hej dziewczynki,
ja mam wlasnie kafelkowanie podlogi w kuchni i nie wiem jak dam rade wytrzymac do poniedzialku,ale musze-nie mam wyjscia.
Uwielbiam remonty :baffled:...
Dzidzia coraz bardziej niecierpliwa ,boksuje mnie jak zawodowy bokser.
Milego weekendu.

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry