asia2702
Fanka BB :)
A u nas pogoda do d... I znowu pojawiła się woda w piwnicy. Kurcze, takie są uroki mieszkania w domu z lat 60-tych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moj Sebi tak samo auta i motory . Jego chrzestny czyli brat meza jezdzi na motorach i sie tym zajmuje i ten ma radoche jak nie wiem co jak widzi wujkaJa mam synka i u niego na pierwszym miejscu są motory
kochana nie ma co sie przejmowac ze ma fałdeczki , przewaznie wszystkie dzieci mają fadeczki, ale jak zacznie chodzic czy raczkowac to zaraz mu zejdą . Sebek tez był grubaskiem a teraz chudzina. Swoja droga to kochaniutki ten Twój Szymuśmam nadzieję, że z tego wyrośnie
tu ma drugi podbródek i generalnie jest kwadratowy na buźce
Zobacz załącznik 251955
Ja tak, tylko u mnie trzeba poczekac bo dopiero od 4 miesiaca dzieciaki moga....a, zapomnialam.
Dziewczyny zamierzacie jezdzic z dziecmi na basen?