reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polusia siade przy południowej kawusi i napisze Ci parę przepisów obiecanych. Przepraszam ale wczorajszy dzień mnie dobił lekko.
Nawet nie nadrobiłam Was :(
U nas wszystko ok. Franek przegina z jedzeniem bo jadłby non stop a byłam u koleżanki co ma rowiesnika Frania i w ciągu czterech godzin zjadł kosteczke banana bo ona kroi mu go i jedna chrupke kukurydziana. A mój Franko od rana, manne, jogurt, jajecznice, pełną miseczke suchych płatków kukurydzianych i pełną butelkę picia. ..

Idę ogarnąć trochę i na południe wrócę na bb. Frano padł. :) spokoju troche bo tak na dworze a że siatka zwinieta to mamy teraz wspólne podwórko :( z T.więc wolę iść na spacer.

reklama
Witam Was ciepełko:)

Ach jak fajnie miec M w domku,pomaga we wszystkim.Mam chwilke M mył okna u tesciowej a teraz dach od garazu.W nocy Bartus wali sie o szczebelki głową płacze jakby poduszka parzyła.Na początku popłakał jak widział M ale pózniej juz sie ładnie bawili.Całymi dniami nas nie ma pogoda puki co dopisuje,wczoraj bylismy w ikei kupilismy bajerke zeby synek ze schodów nie spadł,bo tam on najszybciej u mnie dojsc.Bartus odpukac jest zdrowy.

Zdróweczka zycze Wam i dzieciaczkom!!!

Dobrego dnia:)

Czarnulka - byłas u pulmonologa?
Madzia - fajnie że mas zteraz pomoc :)
Polka - moja je mało, ale bym się cieszyła jakby jadła tyle co Franek

witam sie i ja :-)
my juz spacer zaliczyłyśmy, zakupy też, teraz Ol śpi, a ja na bb, chociaż powinnam posprzątać nieco. chociaz myśle tak sobie, po co mam teraz sprzątać, do świat bedzie to samo, więc ogarnę po łebkach i jutro posprzątam na święta. albo pojutrze. alez mi sie nie chce ;-)

wiecie co, wczoraj taki ciepły dzień był, Ol tylko w body z krótkim, koszulce z krótkim i całe plecy ma w potówkach :baffled: nie wiem, jak ja mam ja ubierać. dzis pewnie dojdzie więcej, bo rano nałożyłam jej jeszcze sweterek, bo chłodno było.

kupiłyśmy Olci strój kąpielowy :-) ciekawe, jak bedzie w nim wyglądać ;-)

My juz po spacerku, przepiękna pogoda :) Młody śpi a ja pije herbatkę bo w domu jest zimniej niz na zewnatrz i jakoś siedzac zmarzłam:/

ionka no z tym ubieraniem to też mam mały problem, bo w słoncu gorąco, ale w cieniu jak zawieje to juz tak ciepło nie jest, jak jedzie w wózku to sie nie rusza wiec moze mu byc chłodniej, ale znów jak go wysadze to zaczyna biegać i od razu rumience na buzi. ehhh dylematy ....
madzia ciesz sie mezem ciesz :)
yra czyli jednym słowem z twoich słów można wywnioskować, że z 2 dzieci z mała różnica wieku można sobie spokojnie poradzic :):) jest to bardzo optymistyczne :):)

Witam się! My już po małej wycieczce i po długim spacerze. Ola dopiero zasnęła. Mam nadzieję, że długo nie pośpi bo potem będzie problem z nocnym zaśnięciem a w planach mam odświeżenie kolorku na włosach:) Posiedzę chwilę na all i zmykam do pokoju Oli bo kupiłam jej dywanik i trzeba go zainstalować:p Szukam stroju kąpielowego thaniki (chyba tak to się nazywa??!! chodzi mi o majteczki i koszulkę). Może któraś z Was widziała coś fajnego?
Yra super się ciebie czyta. Widzę, że jesteś szczęśliwa i niezbyt zmęczona. Super!!

hejoł
ale znow jest pieknie na dworze (polu - dla tych z poludnia;))
Franio wydelegowany z tata na spacer a ja zaczynam sprzatac echhh
obejrzalam dzis na VOD nowy odcinek USta Usta no i polowe przeryczalam :((( nie wiem czy ktoras z Was to oglada, ale odcinek po prostu masakryczny:(((

hejka

jak ubieracie maludy

u nas 20 stopni mlody w dlugim rekawku smiga bez czapy, i spodenki bez rajstopek :) ale ma radoche

za kilkanascie godzin mlody ma rok. Płakac mi sie chce...ze to juz. ahhhhhhh moj duzy mały człowiek :))

milego dnia kochane ja tylko nachwile bo ciagle cos robic trzeba...a rodzice opuscili nas na 10 dni wiec bounce na calego:D

wróciłam z lotniska - mała nie wiedziała gdzie ma iść bo tyle ciekawych rzeczy tam było- pobiegała trochę a teraz próbuje zasnąć :)

mysza a co w tym odcinku się podziało?

yra oby tak dalej tak sielanka była :) tego życzę :)

pędzę powiesić pranie a suche zdjąć ze sznurka :)

reklama
Do góry