reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej hej hej u nas nocka też super spokojna. franko zasnął bez kąpieli po 20.00 bo mieliśmy gości. Cała trójka spala pomimo hałasu. Dałam na śpiąco mleko po 4.00 i spał do 7.00. Teraz też zjadł. Ale spał by jeszcze pewnie. Tylko teściowa zrobiła pobudke, wracając z pracy zaszła do naszego do domu i zaczęła nawalać w parapet. Tylko po to żeby powiedzieć w tesco są książki do 1klasy... (no comment ) teraz leżymy z Franko w łóżku razem i chyba jeszcze drzemka będzie. :)

reklama
Witam sie i ja.U mnie nocka super,Bartus szybko zasnoł ok 21,bo ciezko mu szło,obudził sie o 4 i o 7 ale mleka nie chciał i spi dalej.Dzisiaj jednak nie mamy szczepienia,bo nie ma tej babki od kłucia,dlatego tylko po recepte na mleko jade i sie umówic na szczepienie.Pogoda sliczna wiec na spacerek pójdziemy.

Ccaroline85 wszystkiego najnajlepszego i zycze Ci takich jeszcze 200lat.

Miłego dnia życze!

Carola wszystkiego Naj :-)

U nas nocka ok. Tylko cos mnie zemdlilo o 1 w nocy i musialam is do lazienki.. Fuj.. kluski w nosie to niemile uczucie :eek::eek:

dobra lece sie rozkladac, bo zaraz kolezanka na pazury wpada :-)

Do pozniej.

hej,
jeny mnie juz trzeci dzien glowa boli...koszmar:wściekła/y:
Noc u nas jak zawsze, o 23 pierwsza pobudka i wiercenie przez cala noc:/ A o 6 kupa:/ matko kiedy ja sie wyspie, chyba po smierci. Tak mi sie marzy, zeby Franek zaczal w nocy spac chociaz do 2:confused2:
ionka ja tez dzieki nauka przedmalzenskim mam teraz Franko:laugh2: tak mi wmowili, ze zeby zajsc w ciaze to musi byc naprawde szczescie i ma sie na to 12 godzin w ciagu calego miesiaca:rofl2:

nie no żarty żartami jeśli chodzi o te nauki przedmałżeńskie, ale serio dostrzegam w swoim otoczeniu coraz to więcej par z problemem zajścia w ciążę, więc mamy mega szczęście, ja półtora miesiąca po ślubie dowiedziałam się, że będę mamą, czyli też bardzo szybko

reklama
nam zajscie w ciąże zajęło 3 miesiące, kalendarzyk sie bardzo do tego przydal, ale juz w tym 3 miesiącu to gadałam ze latwiej jest sie postarac zeby nie miec dziecka niz zajsc w ciąże (ja to troche malo cierpliwa jestem)

Do góry