M
myszowata
Gość
ja też już uciekam bo oczy same mi się zamykają...dobrej nocki Wam i dzieciaczkom życzę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
sukienka ładna, choć nie w moim styluDołączam sie do grona odprawiajacych chrzciny 22 sierpnia i moja sukienka jest chyba za strojna przy waszych;-) ale jeszcze dumam czy ja zamówic
WB005 Sukienka do chrztu z lnu - ubrankadochrztu.com
jakis dzien mam do kitu....mala marudzi a mnie na wymioty mnie zbiera![]()
poczekamy do jutra, dziś ją poobserwujemy a kutro jak nic się nie zmieni to wezwę pediatrę
dziewczyny dziś Alunia podczas kąpieli zaczęła mi strasznie płakać...... :-( nie wiem co jej sie stało. Leżała śmiała się i nagle w płacz.
Słuchajcie byłam dziś w kościele w sprawie spotkań przedmałżeńskich (21 sierpnia mamy ślub i wesele) mówię babce że R nie może przyjśc bo pracuje całe tygodnie i jest w domu tylko w weekendy, mamy dziecko 5 miesięczne a ona mi tłumaczy dni płodne i cykl miesiączkowy. To jakaś żenada. Kościół już od jakiegoś czasu mnie odraża....... nawet qrw... nie mam się komu wygadać, ajjj.... Jak u Was wyglądały te "spotkania"??
misia2010 śliczna sukieneczka, lubię takie skromne rzeczy. Naprwawdę jest urocza.
patinka i mazia wszystkiego naj naj najlepszego spełnienia marzeń, duzo radości z pociech