reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hello :)

a my wlasnie wrocilismy od lekarza.

jezeli chodzi o wage ... to wazymy 6,100 i mamy dzisiaj rowne 3 miesiace.

Co do ulewania to doktor powiedziala, ze ladnie przybiera wiec mamy sie nie martwic, a jezeli bedzie to strasznie przeszkadzalo to kupic jakis produkt ee... Nutri costam i podawac przed karmienie. Jakis zagestnik czy cos. Dostalismy tez na wszelki wypadek skierowanie na USG brzuszka, zeby zobaczyc czy wszystko jest w porzadku.

Ja chyba tak, są prowadzone nawet specjalne zajęcia dla maluchów. Ale mamy tylko 1 basen (na który chodziłam zresztą w ciąży) i nie bardzo mi się czystość podoba:dry:

Ja mam synka :) i u niego na pierwszym miejscu są motory :D:D
Moj Sebi tak samo auta i motory . Jego chrzestny czyli brat meza jezdzi na motorach i sie tym zajmuje i ten ma radoche jak nie wiem co jak widzi wujka
mam nadzieję, że z tego wyrośnie:sorry2:

tu ma drugi podbródek i generalnie jest kwadratowy na buźce:-D
Zobacz załącznik 251955
kochana nie ma co sie przejmowac ze ma fałdeczki , przewaznie wszystkie dzieci mają fadeczki, ale jak zacznie chodzic czy raczkowac to zaraz mu zejdą . Sebek tez był grubaskiem a teraz chudzina. Swoja droga to kochaniutki ten Twój Szymuś :)

moj tez tłuściutki :) pieluchy nosimy juz 4, co prawda 3 jeszcze sie zapinają i nawet niezle wyglądają ale jakims cudem siki przez nie przelatują wiec nie bede malego meczyc i co pielucha zmieniac wszystkie ubranka dlatego tak szybko przeszlismy na 4 nic nam nie przelatuje i jest sucho :) 3 została mi sie cala paczka, ale w lipcu moja siostra urodzi to akurat dostanie sie Anielce w spadku paczka pieluch po kuzynie :)
a my ubranka nosimy rozmiary od 62 do 74, z 62 to tylko body zakładam, bo spiochy wszystkie juz a krotkie, najoptymalniej jest rozmiar 68, ale ze nie mam az tak duzo tych ubran to zakładam tez 74 troszke luzniejsze ale nie są mocno za duze

reklama
Do góry