reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
hej kobietki, niestety nie mam czasu was poczytac- bo siedze w pracy, ale sie przynajmniej wyzale.
Cholercia chyba musze zmienic gina. Wczoraj bylam na wizycie i potrzebowalam skierowania do jakiegos gin- endo ze wzgledu na moje hashimoto- a ona na to ze niewystawi- bo powinien to zrobic internista! ( tarczyca nalezy do jego zadan!) lecze sie w medicoverze w wawie- wiec od razu polecialam na recepcje i poprosilam o wizyte u internisty- niestety nie bylo zadnej wolnej- ale panie z recepcji zasugerowaly- ze zagadaja z gin. zeby mi takie skierowanie jednak wyslawila( Wczesniejsza ginekolog mi wystawiala bez problemu). Wytlumaczylam im, ze potrzebuje skierowanie do gin-endo a nie do endokrynologa ( taka wizyte sobie zabookowalam na ta sobote) I zgadnijcie co gin. zrobila- wystawila mi skierowanie do endokrynologa- do ktorego terminy dopiero za miesiac!
Cholerka badan tarczycowych mi nie chce zlecac- i fochy ze skierowaniami stroi- jak myslicie dac jej szanse czy zmieniac poki jeszcze nie jestem tak super zaawansowana w tej swojej ciazy?
A na marginesie- jutro podgladam swojego dzidziola- oby kark i nosek byl w porzadku!
Calusy

reklama
Z racji tego uwazania na siebie- czasem mama przynosi mi obiadek, żebym się nie forsowała i dzisiaj już go mam- mniam mniam zupa neapolitańska z serem topionym i kurczak z piekarnika:-D:-)
Też zapraszam jak ktoś ma smaka:-)

Do góry