reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Dziękuję Wam za słowa otuchy, jestem już umówiona do nowego gina na przyszły piątek, też prywatnie, bo na NFZ to u nas albo nie znam albo ma złą opinię!!
A dzisiaj idę do mojej rodzinnej lekarki, poproszę o skierowanie na badania, które ona może mi dać, a za resztę sobie dopłacę ;)
I do nowego Pana doktóra pójdę już z kompletem :D

Scarlet, Fusia zdrówka dla Waszych pociech :*

Futrzak też chcę fajny wieczór!! Ale dopóki eM jest chory to lipa :/ Ale za to ja pracuję dziś i jutro z domku, a on jest na L4, więc fajnie jest chociaż rano się poprzytulać i zjeść razem śniadanko :) Normalnie to jego już o 5ej nie ma, a mnie budzi piszczący pod drzwiami sypialni Fredzio ;)

Pinka, Milutek owocnych wizyt ;)

Vetka zdrowiej nam wreszcie!! Co do lekarza, to owszem.. i mam nadzieję, że tym razem będzie git!!

reklama
Malina- do dobry pomysł z tym lekarzem rodzinnym- jak tylko masz możliwość to korzystaj bo szkoda kasy- lepiej kupić coś dla dzidzi niz przepłacać jak można cos mieć za darmo:)

malina - mam nadzieję że nowy doktorek cię usatysfakcjonuje :-D hehe...w niedosłownym tego słowa znaczeniu:-D noo...jak już będziemy znać płeć to jesteśmy umówione:-D

vetka - kuruj się! i olej pracę:-D

a ja się wczoraj zdziwiłam bo wiadomo że faceci to z wyprawki to lubią być zazwyczaj tylko przy kupnie łóżeczka/wózeczka/nosidełka... a inne pierdoły to wola zostawić swoim partnerkom ... no i podpuszczam wczoraj mojego R. że kiedy zaczniemy mysleć o tej wyprawce ...a on: no już niedługo, żeby nie kupować wszystkiego na raz ... że może zaczniemy od wszystkiego co potrzeba do szpitala ... że musimy kupić np "rękawiczki przeciw drapaniu" itp ...haha...szczęka mi opadła :-D nie wiedziałam że on w ogóle wiedział o istnieniu niedrapek;-)

własnie pije herbatke zurawinowa na rozpoczecie dnia kurka chyba mi sie sporo biodra rozciagaja bo wieczorem to masakra ledwo chodze a jak sie położe to koniec wczoraj ledwo wstałąm na siku tak mnie kregosłup na wysokości bioder bolał i nogi tzn te kulki do góry co sie łacza z biodrami ale na szczescie rano i w dzień jest ok chyba zaraz skocze pomagac chlopakom układać drewno nic nie dzwigam tylko sobie siedze i układam a jaki piekny stosik wczoraj ułożyłam mała rzecz a cieszy:) przynajmniej nie musze sie w domu kisic

Tak jest, tym bardziej, że mnie już nosi!! Wykupimy wszystkie sklepy w Trójmieście hahahahahaha
No mam nadzieję, że doktór nam zdradzi płeć, a będzie to pierwsza wizyta z moim eM, nie mogę się doczekać :D

Ha! Sprawdziłam mojego eM, też wiedział po co rękawiczki :D Chyba go kapkę nie doceniam..

Papciarkowa a ja myślałam, że to z bezruchu mnie boli hahahaha
Wieczorem zazwyczaj tak mnie w prawym biodrze łupie, że ledwie mogę na tej nodze stanąć ;)
A to się nam landary z kuperków porobią hahahahahaha

Witam i ja:-), poczytałam Was ale jakoś skupić się nie mogę:no::baffled::baffled:.
Harsh, przekaż Olafowi te życzenia:
W dniu Twojego święta chcę Ci podarować
kawałeczek ziemi, byś mógł wyhodować,
słodyczowe drzewko, pełne cukiereczków,
tych małych i dużych i z dziurką w środeczku,
by rosły też na nim lody w różnym smaku
i świeże truskawki w czekoladowym fraku,
ale nie mogę dać Ci tego,
lecz mogę Ci życzyć wszystkiego dobrego!
big.248007.4A6AA59F-E423-44A2-A3E7-057E4F25C60E.jpg

http://www.klamerka.pl/17-1-dzien,dziecka.html#ixzz0z11ohdcg

reklama
harsh wszystkiego najlepszego dla Olafa!!! widzę, że dpadł cię taki sam humorek jak mnie kiedy doszło do mnie jakiego mam już faceta w domu i czasy nie cofniemy:/
fusia pilnuj noska Haneczki, z katarem jednak nie ma żartów:( u nas nigdy z nim nie było problemu, aplikowałam wodę morską, ładnie wszystko wypłukiwała i synek sam wysiąkiwał, ale tym razem, przed wczoraj cały czas widziałam zapchany nosek u niego, a nic się nie wysiąkiwało, wszystko mu zalegało. Jednak chyba tak źle nie jest, bo po tej nocnej akcji z bolącym uchem, na nurofenie dospał do rana, nawet mi wypił mleko, nie płacze, pytam się tylko czy go uszko boli, to pokazuje lewe, a prawe mówi, że jest zdrowe. gorączki nie ma, ale ten katar mu się nie kończy, zapisałam go do pediatry,bo już z uszami nie ma żartów.
przy nim ja od razu wstałam na nogi;)
futrzaczek widzę w super humorze:) no widzisz jakiego masz faceta! jakiś wymarły gatunek ci się trafił

Do góry