reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
miałam fajny wieczór :-D z R. :-D a dziś czeka mnie dzień masakra ...8h w pracy a potem 4h pracy u znajomych ...więc staram się pozytywnie podtrzymywać na duchu:-D hehe:-D wrócę do domu pewnie na 20/21 i padnę :-) i jutro tak samo... mój R. będzie musiał mnie zbierać z podłogi...

malina - co do pełnego pęcherza to ja słyszałam że tego już nie trzeba stosować i można spokojnie chodzić na usg z pustym... ja przynajmniej chodziłam z pustym bo na 5min przed wejściem do gina odwiedzałam WC bo tak mnie cisnęło :-D

Ostatnia edycja:
hej

nie bylo mnie kilka dni a wy oczywiscie nskrobalyscie tyle ze nie jestem w stanie nadrobic
dziwny dzien dzisiaj z mila checia bym jeszcze pospala ale jakos nie moge dotego strasznie zimno chyba trzeba wybrac sie na zakupy aby poprawic sobie humor:)

czesc gwiazdy;-)

ja juz od godziny nie spie biegam do kibelka z nerwów:tak::tak: hahahhh a usg o 10:00 mam i tezmusze miec pełen pęcherz bo ciaza jeszcze wczesna.......

Milutek- dzieki dzis dzien pełem wrażen wiec kciuki sie przydadza a ty sie nie smuć zycie jest zbyt krótkie zeby sie dolowac............buziaki
futrzakowa- zdradz tajemnice wieczoru ahahhh ktora cie w takowy nastrój wprowadziła:-D:-)
Haras- te preznty to poustawiałas jak na gwiazdke tylko choinki brakuje ahaahhah STO LAT DLA MAŁEGO!!!!!!!!!

MUSZE COSIK ZJESC UBRAC SIE I NA AUTOBUS DO SZPITALA!!!!!!!!!!!!!

Pinka25-w takim razie trzymam już kciukasy i czekam na wieści:):)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My mamy wizyte dopiero o 17:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinka25-w takim razie trzymam już kciukasy i czekam na wieści:):)&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
My mamy wizyte dopiero o 17:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUPI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to wam w takim razie tez zycze powodzenia bo jak zadąze to po powrocie dam wam znac a jak nie to dopiero wieczorkiem po pracy...........

Witam o pięknym poranku! Humorek mam fajny, słoneczko świeci i obudziłam się bez mdłości! Małż twierdzi co prawda, że to jego zasługa, bo mocno się mną wczoraj zajął ;-) i to na pewno dlatego! Zresztą, kto tam wie? Grunt, że czuję się dobrze!

fusia
- nie daj się "wkręcić" córeczce. Ona może mała, ale cwana. Sprawdza mamusię i szantażuje troszeczkę. A nuż się uda i mama przestanie męczyć? Nic złego jej przecież nie robisz, a pomagasz.

malina- ja ze swojego obecnego gina jestem baaaardzo zadowolona, ale u poprzedniego byłam tylko na jednej wizycie i czułam się trochę "zlana". Że jakbym sama o wszystko nie dopytała, to nie dowiedziałabym się niczego. No i zmieniłam.

aneta
- poczytaj, bo może dieta może pomóc. Ja kiedy po ciężkiej monoukleozie miałam paskudną anemię byłam na siłę wręcz pojona sokiem z buraków. Pomogło!

cliffordek
- biedulko, może niech ci mąż głowę pomasuje? Ja stosuję mrożoną marchewkę. Jako okład ;-)

scarletka
- trzymam kciuki za zdrówko Piotrusia!

Harsharani - 100 lat dla Olafa!!!

reklama
Cześć dziewczynki
Ja nadal choruję, choć juz jest trochę lepiej a miałam na tym urlopie odpoczywać bo od poniedziałku do pracy ech...
Harsh-uściski dla synusia
Pinka-trzymam kciuki za usg, ja mam w nastepny pt genetyczne
Malina-musisz mieć zaufanie do swojego ginekologa i czuć sie bezpiecznie, jeśli tak nie jest trzebva go zmienić. Ja do swojej pani dr chodzę od 10 lat
Pozdrawiam i zmykam do łóżka

Do góry