reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Malina -mleko odciagniete w lodówce do 24h, zamrożone 3 m-c, woda butelkowana mineralna lub przegotowana.
Tulip-w przefiltowanej kranówce moga byc bakterie, bo filt usówa tylko zanieczyszczenia mineralne a nie mikrobiologiczne więc woda powinna byc przegotowana lub butelkowana

reklama
dziewczyny- slyszalam ze sa jakies woreczki do mrozenia pokarmu (pewnie w aptece da rade kupic)- nie mam pojecia czy pojemniczki na mocz beda ok :/

Ja też jeszcze nie;-) mały daje po garach aż boli, a mnie się nie chce palcem ruszyć i kliknąć cokolwiek na klawiaturze;-) ależ mnie ta ciąża rozleniwiła:baffled:

a moj maluszek cos sie ostatnio leniwy zrobil....
mam nadzieje,ze to przed porodem tak sie uspokoil.... choc troche mnie to zaczyna niepokoic
tym bardziej,ze tu an usg ani nic.Jak do weekendu nie urodze to moze wybiore sie do gina co by sie nie stresowac

a moj maluszek cos sie ostatnio leniwy zrobil....
mam nadzieje,ze to przed porodem tak sie uspokoil.... choc troche mnie to zaczyna niepokoic
tym bardziej,ze tu an usg ani nic.Jak do weekendu nie urodze to moze wybiore sie do gina co by sie nie stresowac

oj znam tą panikę, ja już szajby dostaję od tej samoobserwacji:nerd: w jeden dzień mały szaleje, że brzuch chce rozerwać, a w kolejny siedzi jak mysz pod miotłą:baffled: jaja sobie robi z mamuśki hihihi
dzisiaj właśnie taki leniwiec był, ale pojadłam teraz na wieczór i go to ożywiło:-p a tak, to cały dzień go szturchałam żeby raczył wypiąć pupinę:-p

o nie spia:) moj sie poruchal ale juz musie znudzilo cociaaz ciagle mi macha noga pod prawym zebrem ot takie male cus mu wystaje:) ale nie rusza sie juz tak jak kiedys o teraz kopnal bo chyba czuje ze sie o nim mowi:-)

edit:

LASKI - a co sie stalo z trzebiska??

Ostatnia edycja:
reklama
ja to juz nie wiem co sie dzieje tak jakby wogole polowa marcowek na wczasy pojechala sobie raazem;-) wlasnie tak zerkam na suwaczek scarletka a ty masz miec cc ... a to cos jest nie tak?? jesli mozna zapytac?:sorry2:

Do góry