reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ruda ja też piję tą herbatę i nic haha ale z tego co wyczytałam to ona powoduje szybszy i łatwiejszy poród a nie że go przyspiesza...

Ruda ja też piję tą herbatę i nic haha ale z tego co wyczytałam to ona powoduje szybszy i łatwiejszy poród a nie że go przyspiesza...

dokladnie ona porodu nie przyspiesza tylko go ulatwia bo szyjka jest mieksza i latwiej dzidziolkowi z nas wyjsc bo jestesmy elastyczniejsze tam na dole i sie tak nie rwiemy wtedy-tak mipolozna powiedziala i temu chyba porody dziewczyn sa szybkie ... ale na opakowaniu pisze ze dzialanie dopiero rejestruje sie po ok 14stu dniach

Dzień dobry Wszystkim.
Malina
Tyle czopków odeszlo przez ostatni tydzień, że teraz jedna po drugiej będziecie pisały nam o swoim szczęściu :D
Oby było tak jak piszesz ... chociaż mnie pierwszy fragment czopu wylepiał przeszło 2 tygodnie temu ... w tym tygodniu 3 razy i dziś po przytulankach z M ... mega gigant chyba z 5cm długości miał ten białawy frup :eek: Ale znając życie i tak nic z tego nie bedzie.

Lokata ja własnie w tej aptece zamawiałam bo nigdzie indziej nie było:) mój to nie był aż taki wielki ten czop więc pewnie jeszcze cały nie odszedł...

Mama mi prognozuje poród w sobotę a w sobotę mija mi równo 9 miesięcy od ślubu, taki terminowy bobas by był hehehe

Zrobilam dzisiaj rosol,ale niestety nie sprobowal go nikt...poniewaz upuscilam pol sloiczka soli do niego... super co?
Na szybko zamawialam pizze...

Kurna, ledwo co dzisiaj ogarnelam salon i sypialnie...pomylam po obiedzie raptem 4 talerze...i moje stopy wygladaja gorzej niz maliny niedawno..
A wiecie co? Gdzie Marta sie podziala?

reklama
Do góry