reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

reklama
Ewi, a ja Cie pociesze, ze rozstepy bardzo bledna po pewnym czasie i ja mam tez absolutnie wszedzie (nawet po wewnetrznej stronie ud i posladkow:zawstydzona/y:) Ale ja przytylam ponad 30 kg z Olafem...

Tak w ogole to powiem Wam, ze mi 3 tygodnie temu polozna powiedziala, ze odchodzi mi czop (po badaniu)...wiec myslalam, ze zaraz sie zacznie. Ostatnio mialam 2 masaze szyjki (ze specjlanym zelem) i wtedy to dopiero mi czop odszedl...az sie przerazilam ilosci, koloru i w ogole...oblesne to bylo. Od 2 dni nic sie nie dzieje...

Hars ale mnie pocieszyłaś haha a ja tu z niecierpliwością czekam na skurcze i odchodzenie wód... Ten mój czop to taki niewielki więc z tego co piszesz to on jeszcze nie odszedł całkowicie...

Super :) Szkoda, ze jej sie popekalo...ale urodzic po 1 partym :)

Jejku, dziewczyny, a mi sie Futro snilo co chwila, z reszta o tym ostatnio pisalam....Czuje sie jak jakas wiedzma naprawde teraz...

Zerkajcie na bociana - info od Futrzaczka..

Pocieszyłyście mnie z tą blizną, muszę się po prostu uzbroić w cierpliwość..

A rozstępy to już trudno.. Jak widać nikogo nie oszczędzają ;)

Hars dobrze że Futrzaka połozyli na obserwacji bo jak słabe tętno to nie ma co ryzykować. Ażstraach mnie obleciał jak przeczytałam...

Ewi, ja obstawiam 12.03 dla Ciebie ;) I fajnie, ze ja polozyli- w sensie- tak jak piszecie- ze nie lekcewaza :)

Dziewczyny, a o Pasteli ktos ma jakies info?

Hrash- ale masz uparciocha w brzuchu no :-p ja urodziłam 24 h od odejcia czopa i on wcale zabarwiony krwia nie był a co do masażu to widzisz ja sie na niego nie godziłam bo własnie wiedziałam ze nie działa................a herbatkę z malin pijesz?????

futrzakowa- trzymamy kciuki moze sie okaze ze kolejna na CC poleci:-)

kurcze n nie moge napisac spokojnie calego posta:baffled:

reklama
Pinka ja też ciągle podejmuje próby, co włączę kompa to Jasiek zaczyna kwękać ;) więc teraz robię wszystko na raz: oglądamy z eMkiem film, zaglądam na bb, piszę smsy, zjedliśmy obiad, teraz herbatka hipp i pączek, a potem gazetki :D

Tyle czopków odeszlo przez ostatni tydzień, że teraz jedna po drugiej będziecie pisały nam o swoim szczęściu :D

Do góry