reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam się i melduje w 2paku
To się fajnie dzionek zaczął od dobrych wiadomości od Masali:tak: Za resztę ekipy rodzącej 3mam &&&& by sprawnie poszło!!!

Mój Sammy pojechał dziś na wycieczkę i pewnie cały dzień będę tylko o nim myślała.Idę sobie poszukac zajecia bo kręćka zaraz dostane:-D

reklama
Cześć dziewczynki
Pozdrawiamy z domu (od wczoraj :-))
Nawet nie wiem ile się nas w międzyczasie rozpakowało, ale mam nadzieję, że wszystkie szczęśliwie i bez problemów, mam nadzieję, że znajdę trochę czsu dla was za dzień lub dwa :-D:tak:
Buziaki dla wszystkich

Witam się i ja....

Dziś termin więc jutro już będę przeterminowana :baffled: brak humoru bo już mam dość i chciałabym to mieć już za sobą także nie mendzę Wam już tutaj...wystarczy ,że inni się ze mną mają :zawstydzona/y::-(

Wszystkim oczekującym jak najszybszego rozwinięcia się akcji a mamusiom miłego dzionka ze Swoimi Skarbami.!!!:tak:

Buziaki dla wszystkich!!

Ja tam chodze przeterminowana od kilku dni i jeszcze nie smierdze :p A tak powaznie, to damy rade Clifford, wpadaj czesciej i wiecej pisz, to inaczej Ci czas zleci.

Hars gdzie Wy w Anglii kupowałyście te liście malin???

a nie wiem, ale jak tak czytam to chyba tez zakupie ;) A moze one same zrywaly...w jakis gorach czy co...tylko cholercia- u mnie dosc plasko...

Wierka, Olo z przedszkola do play centre poszli, a ja jak glupia siedze i czekam na telefon albo cos...

Milutek, Dove - jak zobaczyłam Wasze blizny i brzuszki to się spłakałam i załamałam.
A gdzie te fotki?? Przeoczyłam chyba :/

Madzik po niespełna dwóch tygodniach "w zamknięciu" każdy łyk świeżego powietrza jest jak nektar bogów ;))))

Katjusza szczęście w nieszczęściu, że dopadło Cię to w domku i miałaś się kogo poradzić. Mnie dopadło w ostatnią noc w szpitalu, a od pielęgniarek usłyszałam tylko "odciągać, bo rano będzie temperatura".. Nic tylko żywcem zakopać takie życzliwe!!

ŚCISKAM KCIUKI ZA TE, KTÓRE RUSZYŁO ;)))) POWODZENIA!!!!

Harash...powiem Ci ,ze siedzieć mi baaardzo ciężko dlatego też tak rzadko tu teraz jestem ....ale dziękuję za wsparcie i jakoś radę damy na pewno ;-*

...właśnie odszedł mi czop ( nie dużo) zabarwiony lekko krwią....jak znam swoje szczęście to za tydzień urodzę :baffled: ale może jest to jakaś nadzieja....

Cliford to już nie kwestia dnia a godzin!!! Ciesze się ze w końcu Cie rusza:tak: Mi przy Sammym czop rano zaczal odchodzic a wieczorem bylam juz na porodówce takze kto wie kogo nam jeszcze 10-tego Marca bocian przyniesie:-)

reklama
Cliford, Wierka mi taki czop też nie cały odszedł wczoraj i do teraz nic!!!!! Leżę tylko i się denerwuję...

Do góry