reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

tiramisu- aaaaaaaaa! musze sie truskawa mrozona pocieszyc i kinder czekoladka..
chyba sie pora obiadowa zbliza- skoro schodzimy na jedzenie?

reklama
Mila no tak mnie wkurzył grrrrr Ja się tu zamartwiam, pal licho ten prywatny badziew, ale dopiero co zmienił pracę, dostał służbowy telefon i wyszedłby na nieodpowiedzialnego gnojka, który gubi niespełna 3 miesięczny telefon.. No może przed kumplami chciał się popisać, bo słyszałam jak się wszyscy śmiali z tego wdepnięcia w kupę, może w domu skruchę walnie ;p

Tulipku ja jadłam obiad o 13ej i już mnie ssie ;)

Wreszcie dorwałam się do kompa, Emek dzisiaj pół dnia mu poświęcił. Instalował, robił porządek itp. A ja odpoczywałam, bo jakieś przeziębienie próbuje mnie dopaść, ale ja nie zamierzam się mu poddać:-) Dziś kolejne pranie maluszkowe zrobione, zostało jeszcze jedno;-) Zaraz biorę się za prasowanie tego z wczoraj, a resztę do końca tygodnia mam zamiar wyprasować;-) Od czwartku wolne, więc będę mieć dużo wolnego czasu:tak:
Harsh, Pastela, Scarletka - dużo zdrówka dla Waszych dzieciaczków:-)
Milutek - powodzenia:-) Podobnie jak większość będę wyczekiwać wieści od Ciebie, tym bardziej, że też mam mieć cesarkę:tak: Ale może lepiej niech się dziewczynki za bardzo nie śpieszą, bo każdy dzień w brzuszku to dla nich plus. Chociaż z drugiej strony synek Migotki bardzo się pośpieszył i wszystko ok:happy: Trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązanie &&&

Dziewczyny mam milion myśli na minute.cały czas mam wrażenie ze o czym zapomniałam:) albo ze zapomnę...:):-)
I tu Wam powiem ze takie planowane wyjazdy czasem są gorsze niż te znienacka:(:tak:

Mila zawsze eMek może Ci coś podrzucić w razie potrzeby albo jak se o czymś przypomnisz ;) A laseczki fikają pewnie dlatego, że czują podekscytowanie mamusi :)

A dla mojego męża przygotowałam wszystko do obiadu, tylko ryż ugotować, bo ziemniaków nie ma i rosołek podgrzać - i niech on mi powie, że głodny nie jest!!
A wiecie co mi się przypomniało - parę dni temu jak miałam chcicę na Maca, to mówił, że kasy za bardzo nie ma i pojedziemy jak przyjdą pieniążki - a tu proszę.. No chyba, że nic nie zamawiał, w co wątpię jak wszyscy chłopacy jedli ech.. Zastanawiam się teraz ywpomnieć mu czy nie.........................

malina nie wiedzialam ze sa jeszcze tacy uczciwi ludzie:-)powinnas puscic totka sobie ze na takiego trafilas:)

mi ciasto wyroslo najgorsze to lepienie bylo bo kompletnie mi nie szlo na poczatku nie moglam tego glupiego nadzienia zakleic w srodku:wściekła/y::wściekła/y::baffled: teraz paczki musza troche znowu podrosnac i moze w koncu jakiegos zjem...na kolacje...widzac to tempo:sorry2:

tulipku- ale mialas sen nie mysl za duzo - reralaksacje sobie zrob przy jakiejs lagodnej muzyce z zamknietymi oczami...to pomaga:tak:

reklama
I zaczynają mną szarpać emocje. Chcieliśmy z eMkiem zjeść pizze z okolicznej pizzerii ale na wynos. eM dzwoni a tu się okazuje ze kumpel ma dzisiaj zamknięte. I eM powiedział o kilka słów za dużo wiec się pobeczałam:(:( :-:)-(Na takie głupie słowa jak: ojej no i co teraz? Co Ci zrobić innego? Powtórzył to i mu hukłam ile jeszcze razy to zrobi?! :zawstydzona/y: aż mi głupio.......

o przyszła moja mama na chwile zmykam...

Do góry