reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

Witam
Wczoraj mnie tu nie było i proszę jaka sensacja mnie ominęła:-)
Migotko gratuluje serdecznie!! Pierwsza dzidzia już z nami!! Zycze szybkiego powrotu do domu
M chyba z krzesła spadnie,jak mu powiem ta nowinę:-D Gdyby nie niedziela to już bym prała resztę rzeczy do torby szpitalnej;-)
Pastela,Harsh,Migotka mój Sammy dołącza do klubu przeziębionych.Od piątku kaszle jak gruźlik a wczoraj wieczorem dopadła go gorączka,na szczęście już nie ma.

Lece jeść śniadanko

reklama
dzien dobry :)

MILUTEK- Ty jeszcze na BB? :) rozumiem, ze juz spakowana jestes i przyszykowana na jutrzejszy dzien :)
Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
Właśnie odpoczywam po śniadanku przy kompie:):)..

Plan na dzisiaj: prasowanie ubranek dziewczynek, sprawdzenie jeszcze raz torby, zabiegi pielęgnacyjne (depilacje itp.), odkurzenie sypialni i przygotowanie eMkowi poscieli na przebranie jak bedziemy wracac do domku:) a i zrobienie listy co ma eM i moja mama zrobic i posprzatac na przyjazd dziewczynek:)

aga_cina, harsh wiadomo,ze kazdemu pasuje co innego, ale Fairy moge polecic :tak:
Ja jeszcze wyprobuje ten w tych woreczkach z plynem w srodku, bo ten w kostkach proszkowych jakis taki.
Ogolnie do naszego pranka uzywalismy Surfa Twilight czy cos takiego. Ale tez bedziemy raczej teraz kupowac jeden plyn do prania :)

Malinaa, widze, ze nie tylko ja mam taki plan, hiii.

Az mi sie porod snil i nie bylo to nic nieprzyjemnego ;-)

Przespalam prawie cala noc. Raz na siku i przy okazji zdrapalam rece i potem posmarowalam Oilatum kremem. Dzis juz kupie to co lekarz mi dal. Stekalam tylko jak sie z boku na bok przewracalam, bo mnie kregoslup boli... Ale lepsze to od wysypki :-) Smieje sie sama do siebie, bo to moje szczescie bez przerwy sie rusza, ciagnie pepowine, nogi przeklada. ADHD normalnie.

Ide cos wyczarowac na sniadanko.

Milego dnia :-) kolejne pranko sie pierze

Milusia szczęściaro nasza :* masz jakieś rozrywki (książki, gazety, krzyżówki?), bo tydzień to dość długo.. oczywiście będziemy zasypywać Cię smsami to może trochę pomożemyw szpitalnej nudzie ;) Pewnie Ci USG zrobią, to daj znać jakie duże są Amelka i Oliwka, ok? Zajrzę jeszcze później :*

A ja powoli się zbieram.. Przed 8 zjadłam z mężem śniadanie, on pojechał na strzelanko, a ja z powrotem w kimanko ;) I obudził mnie Fredzik jak wskoczył przerażony mi na łóżko, bo stojak na wanienkę, pod którym spał, zsunął się na niego, biedaczek prawie zawał miał ;) a ściana zarysowana, trudno.. takie usterki już nie robią na mnie żadnego wrażenia ;)
A mama robi dzisiaj zrazy na obiad, więc mój kalafior będzie idealny do nich :D

Malinka- mam sudoku przygotowane, gazetki z dzidziulkami, mp3 i gadu gadu ściągnięte na komórkę wiec jakby co to zakładać numery i pisać do mnie:) wtedy na pewno sie nie będę nudzić...a i pamiętajcie ze mogę Was czytać na bb tylko nie mogę na nim odpisywać:):-D:-)

MILUTEK- wow!! to caly dzien masz juz zaplanowany :) i lista dla meza tez zrobiona :) bardzo dobry pomysl! dopisuje do swojej listy, bo moj to na pewno wszystko zapomni :)

ale Ci dobrze, bo juz niedlugo bedziesz tulic swoje malutkie istotki :)

czesc dziewczyny

ja po koszmarnej nocy za duzo wiadomosci jak na wczorajszy dzien heehh

wpadam tylko na chwile bo musze sie zabrac ostro dzis za pranie i pakowanie bo juz niedługo przeprowadzka wiec nie wiem czy dziś jeszcze zajrze na BB

Milu- gdyby mi sie nie udało zycze ci wszystkiego dobrego aby wszytsko przebiegło tak jak sobie wymarzysz:tak: trzymaj sie dzielnie i pisz do nas koniecznie trzymam kciuki i buziaki dla was;-)
Meggy- napisałam ci pw

ok lece na sniadanie

Witam, nastroju jakoś nie mam, wczoraj jeszcze gości mieliśmy.
Mili dzięki za info o Migotce, wcześniej dostałam sms-ka od nie wiem której:zawstydzona/y::zawstydzona/y::sorry2:, początek numeru 696, końcówka 80 - przyznawać się bez bicia która to:confused::confused::eek::errr:.

reklama
cześć dziewczyny :-)
Ale się wczoraj wynudziłam, jednak nie umiem sama całego dnia usiedzieć, jak się nie poruszam, to mam doła. Już wolę bolący brzuch :zawstydzona/y:
Dziś wreszcie z M, muszę go wytulać za cały tydzień:tak:, bo potem chodzi na popołudniówki, to go praktycznie nie widuję :-(

Do góry