reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcóweczki 2011

no mnie sie az słabo zrobiło:sorry::sorry: własnie kawkę sobie robie bo az w głowie mi sie kreci normalnie w takim szoku jestem no i jutro biore sie za szykowanie torby:tak: taki kop był mi potrzebny

reklama
Migotka moje wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D

Jestem w szoku, że to już:szok::szok::szok: a ja z niczym nie gotowa, do szpitala, to chyba na bosaka bym pojechała:szok: zamiast o porodzie, to mi sesja w głowie:zawstydzona/y:

Gratulacje migotko! Cieszę się, że mama i dzidzia są zdrowe :-D:tak:

Przestraszyłam się nie na żarty, aż mi w brzuchu jeździ:szok: ja potrzebuję jeszcze ze 3 tyg., żeby wszystko ogarnąć. Jeszcze nie mam wszystkiego do torby, muszę zrobić pranie, aaaa!!! Mam nadzieję, że mój mi takiego numeru nie wywinie.:no:
Mili, jestem w szoku, że ktoś cię uprzedził :-D
Serce mi wali...

OMG!! MIGOTKO- gratulacje i duzo zdrowia dla ciebie i malenstwa!!
Marcowki maszyna wystartowala...powaznie biore sie za pranie i zakupy...jutro jade do sklepow!

hej!
zajrzałam tylko na chwilę podejrzeć jak żyjecie i co widzę:szok::szok::szok::szok
MIGOTKA Gratulacje!!! niech się synek chowa zdrowo:-):-):-) buziaki dla pierwszego marcowego chłopaka:-D
no i się zaczęło....dziewczyny trzymajcie nogi mocno zaciśnięte, bo nam tu adrenalina tak podskoczy że będziemy się rozpakowywać masowo:-D
miłego wieczorka:-)

reklama
Witam sobotnio:-)
Rano Was troszke poczytałam a potem pojechalismy na zakupy jedzeniowe i oczywiscie kupilismy pare ciuszkow w Tesco(wszystko za 10zł):-);-) Mzrobił obiad -racuchy z jabłkami:tak:mniammm.
No i co chwile mnie nie było a tu takie wiadomosci,najpierw nie miłe:-( (nina-nawet jej nie kojarze ale wspołczuje bardzo) a teraz takie zaskoczenie-Migotka:szok:,super:-D
Dobrze ze wszystkie paczki juz dotarły i gdybym miała torbe to bym ja spakowała,jeszcze pranko trzeba zrobic...

Migotka serdecznie gratuluje,trzymajcie sie zdrowo i szybko wracajcie do domku:-)

Do góry