Hope99
Fanka BB :)
A w sobotę nie masz możliwości zbadać bety?Jestem w kropce bo do piątku mam brać duphaston i teraz nie wiem...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A w sobotę nie masz możliwości zbadać bety?Jestem w kropce bo do piątku mam brać duphaston i teraz nie wiem...
A czemu masz go brać? Przy progesteronie 30 to dziwne ze jeszcze każą suplementowac. Miałaś niedomoge zdiagnozowana?Jestem w kropce bo do piątku mam brać duphaston i teraz nie wiem...
U mnie w mieście nieA w sobotę nie masz możliwości zbadać bety?
Ostatnim razem progesteron miałam za niski teraz lekarz kazał brać . A duphaston nie wpływa na wyniki tak jak luteina.A czemu masz go brać? Przy progesteronie 30 to dziwne ze jeszcze każą suplementowac. Miałaś niedomoge zdiagnozowana?
Za niski tzn jaki? Czy napewno 7 dni po potwierdzonej owulacji?Ostatnim razem progesteron miałam za niski teraz lekarz kazał brać . A duphaston nie wpływa na wyniki tak jak luteina.
Wiem, że duphaston nie wychodzi we krwi. Ale jak rozumiem teraz nie bierzesz ani luteiny ani dupka tak? A wynik masz l bardzo wysoki.Ostatnim razem progesteron miałam za niski teraz lekarz kazał brać . A duphaston nie wpływa na wyniki tak jak luteina.
mieli jakiś zator na bloku operacyjnym i cześć operacji musieli przełożyć na jutro i ja wypadłam, więc dopiero w przyszłym cyklu zrobimyA czemu tak?
u mnie to niestety tak nie działa, bez seksu mam w zasadzie takie same szanse na ciążę jak z seksem ale przynajmniej zaciągnę męża do łóżka bez stresuTo może jednak sie uda w tym cyklu ktory miał isc przez histero na straty
A dlaczego tak?u mnie to niestety tak nie działa, bez seksu mam w zasadzie takie same szanse na ciążę jak z seksem ale przynajmniej zaciągnę męża do łóżka bez stresu
wyniki nasienia nie dają nam szansy na naturalne zajście w ciążę. Jesteśmy w trakcie poprawiania, ale jeszcze ten cykl i następny są spisane na straty, jakoś w połowie maja jest szansa na widoczną poprawę, pod koniec maja powtórka z badaniaA dlaczego tak?